Topp 5 Trådlösa Hörlurar Test 2023

T

Trådlösa hörlurar test 2023: Välkommen till hörlurstestet, en sammanfattning av de bästa trådlösa hörlurarna du kan köpa 2023.

trådlösa hörlurar test

Det bästa trådlösa hörlurar test 2023 kan ge dig den komfort och ljudkvalitet du behöver utan någon av de irriterande ledningarna. Och oavsett om du är på gymmet, går på gatan eller bara sitter hemma, skulle du bli förvånad över hur befriande det kan vara att inte ha en kabel i vägen.

Att byta från kabel till trådlöst förändrar en del dynamik: du måste börja tänka på batteriets livslängd och inte alla Bluetooth-anslutningar är lika stabila. Du behöver dock inte oroa dig om du håller dig till hörlurarna i den här listan, eftersom vi har testat dem alla för ljudkvalitet, användarvänlighet och allmänt beroende. Läs vidare för att ta reda på vilka som är de bästa trådlösa hörlurar som säljs idag.

Test av trådlösa hörlurar har kommit långt under det senaste decenniet. Den trådlösa revolutionen innebär allt mer avancerade Bluetooth-codec, batterier med längre livslängd och bättre ljudnivå – fantastiska nyheter för oss som värdesätter både kvalitetsljud och bekvämligheten med inga kablar. De bästa nyheterna? Den innovationen ser bara ut att fortsätta på en uppåtgående bana, med trådlös teknik och ljudförbättrande hårdvara och programvara långt ifrån stillastående – senast exemplifierat med den utmärkta Apple AirPods Max.

Medan för några år sedan skulle vi fortfarande ha rekommenderat de bästa hörlurarna med ledningar för dem som prioriterar ljudkvaliteten (och för bästa ljud-per-pund-prestanda skulle vi fortfarande göra), de allra bästa trådlösa hörlurar i dessa dagar är verkligen perfekta följeslagare för att lyssna på musik på resande fot. Såsom de som du ser nedan.

Med kvalitet har dock kommit kvantitet – marknaden är full av trådlösa par – så innan du börjar jaga bör du bestämma vilken typ av hörlurar du vill ha. Vår sammanfattning av de bästa trådlösa hörlurar här inkluderar trådlösa hörlurar över örat, ofta med brusreducerande för gott mått, med varumärken som Sony, Bose, Sennheiser, B&W, AKG och, som nyligen, Apple-ledande vägen.

Det finns nu också massor av trådlösa öronproppar (eller hörlurar, om du vill) – några med nackbandkablar som går ihop med knopparna, och andra som kallas ”äkta trådlösa”, där öronsnäckorna är helt lossna från varandra. Ja, som AirPods. AirPods och AirPods Pro kan vara den mest populära av dem alla, men de är inte de allra bästa – något de kommande AirPods 3 och AirPods Pro 2 kommer att se ut för att rätta till när de (förhoppningsvis) släpps senare i år.

Oavsett vilken stil du behöver, har vi de bästa trådlösa hörlurar test du kan köpa, alla testade av hörlurartest,  så att du kan vara säker på att alla förslag nedan är utmärkta för pengarna.

Bästa on ear hörlurar 2023: Bose 789564-0010 QuietComfort

 • Typ: Over-ear
  Hölje: Stängd rygg
  Trådlöst: Ja
  Brusreducerande: Ja
  Mic: Ja
  Givare: Dynamisk

trådlösa hörlurar test bästa valet”

Om du letar efter mer bekväma Bluetooth-aktiverade överöron kan du överväga Bose QuietComfort 35 II / QC35 II trådlösa hörlurar. Medan dessa hörlurar inte är så välbyggda eller lika anpassningsbara som Sony WH-1000XM4 Wireless, är de lätta och väl vadderade, så du kan bära dem under långa perioder utan att känna dig trött. Dessa hörlurar har en ganska neutral, men lite bastung ljudprofil som ger ditt ljud lite extra stans, men det borde inte vara för överväldigande för de flesta lyssnare.

Deras ANC-funktion har också enastående ljudisoleringsprestanda, vilket gör dem till ett bra val för pendling eller arbete på ett bullrigt kontor. De håller också i 20 timmar ledigt med en enda laddning, vilket är fantastiskt. De läcker dock lite ljud, vilket kan vara en besvikelse om du gillar att lyssna på hög musik i tysta miljöer.

Om du vill ha ett par bättre byggda Bluetooth-hörlurar med bättre ljudisolering och fler ljudanpassningsfunktioner, kolla in Sony, men om du föredrar en bekvämare passform, överväga Bose istället.

Sony WH-1000XM4 trådlösa hörlurar test

 • Typ: Over-ear
 • Hölje: Stängd rygg
 • Trådlöst: Ja
 • Brusreducerande: Ja
 • Mic: Ja
 • Givare: Dynamisk

Sony WH-1000XM4 är de trådlösa hörlurar bäst i test som vi har testat. Dessa välbyggda öron är den uppgraderade versionen av Sony WH-1000XM3 Wireless, och de har en längre kontinuerlig batteritid och ytterligare beröringskänsliga kontrollfunktioner. Till exempel pausar deras Speak-to-Chat-funktion ditt ljud och släpper in omgivande ljud så snart du börjar prata, vilket är praktiskt om du lyssnar på musik i kontorsmiljö.

Out-of-the-box, de har en bastung ljudprofil som ger extra dunk och stans till ditt ljud, och du kan enkelt anpassa dem efter dina önskemål med grafisk EQ och förinställningar i Sony | Hörlurar Anslut app. Dessa hörlurar erbjuder också exceptionell ljudisolering, så att du kan fokusera på ditt ljud under din pendling eller när du arbetar på ett bullrigt kontor. Med en kontinuerlig batteritid på över 37 timmar behöver du inte heller oroa dig för att ladda dem regelbundet.

Tyvärr har deras integrerade mikrofon en nedslående inspelningskvalitet, så din röst kan låta tunn, dämpad och saknas i detalj för den som befinner sig i andra änden av linjen. Mikrofonen kämpar också för att skilja din röst från bakgrundsljud, så de är inte riktigt lämpliga för att ringa samtal i bullriga inställningar. Med det sagt, om du letar efter ett mycket mångsidigt par trådlösa hörlurar, är de ett solidt val.

bästa trådlösa in ear 2023: Samsung Galaxy Buds SM-R170NZKADBT

 • Typ: In-ear
 • Hölje: Stängd rygg
 • Trådlöst: Verkligen trådlöst
 • Brusreducerande: Nej
 • Mic: Ja
 • Givare: Dynamisk

De bästa trådlösa hörlurar test med en öronsnäcksdesign som vi har testat är Samsung Galaxy Buds +. Dessa riktigt trådlösa öron är bekväma, kompakta och lätta, så de borde inte ha några problem att hålla sig i öronen även under intensiva träningspass. De känner sig också robusta nog för att överleva ett par droppar och stötar och är klassade IPX2 för grundläggande vattenskydd, men vi testar för närvarande inte för detta.

Dessa öron erbjuder över 13 timmars kontinuerlig uppspelningstid, vilket borde vara mer än tillräckligt för ett par dagar på jobbet och är mycket imponerande för ett par riktigt trådlösa hörlurar. De har en mycket neutral standardljudprofil, så de passar bra för ett brett utbud av musikgenrer och ljudinnehåll, från popmusik till podcasts. Om det inte passar dig, har deras följeslagare-app ett par olika ljudförinställningar.

Tyvärr är deras beröringskänsliga kontrollschema inte särskilt intuitivt. Dessa in-öron blockerar inte heller allt så mycket omgivande ljud i basområdet, så du kommer troligtvis att höra busmotorns brus på din pendling. Annars, om du letar efter bekväma, bärbara riktigt trådlösa hörlurar med en välbalanserad ljudprofil, är de ett bra alternativ.

Razer Opus – Trådlösa THX-certifierade hörlurar

 • Typ: Over-ear
 • Hölje: Stängd rygg
 • Trådlöst: Ja
 • Brusreducerande: Ja
 • Mic: Ja
 • Givare: Dynamisk

De bästa trådlösa hörlurar som vi har testat är Razer Opus. Dessa bekväma, välbyggda hörlurar erbjuder en mycket mångsidig prestanda som kan behaga många olika typer av lyssnare. Tack vare deras ANC-funktion har de otrolig ljudisolering, så du blir inte distraherad av mycket bakgrundsljud när du lyssnar på din musik.

Out-of-the-box, de har en mycket neutral, balanserad ljudprofil som passar för att lyssna på ett brett utbud av ljudinnehåll. Du kan också använda den grafiska EQ och förinställningarna i Razer Opus-appen för att anpassa deras ljud mer efter eget tycke, vilket är trevligt. Med en kontinuerlig batteritid på över 32 timmar passar dessa hörlurar väl för långa dagar på språng utan laddning.

Tyvärr stöder de inte parning med flera enheter, vilket kan vara en besvikelse om du ofta byter ljudkälla mellan din telefon och din bärbara dator. De har också en något skrymmande design och de fälls inte in i ett mer kompakt format, vilket kan göra dem svåra att ta med dig när du är på språng. Med detta sagt, tack vare deras fantastiska förhållande mellan pris och prestanda, är de bland de bästa hörlurarna vi har testat.

Apple AirPods Pro

 • Typ: In-ear
 • Hölje: Stängd rygg
 • Trådlöst: Verkligen trådlöst
 • Brusreducerande: Ja
 • Mic: Ja
 • Givare: Dynamisk

Om du verkligen gillar en riktigt trådlös design men ändå behöver ett par öronproppar som kan hjälpa till att blockera en del av omvärlden, gå till Apple AirPods Pro. Medan de är dyrare än Samsung Galaxy Buds + Truly Wireless och saknar ljudanpassningsfunktioner, kan deras imponerande aktiva brusreducerande funktion hjälpa till att minska bakgrundsbrus så att du kan koncentrera dig på din dag.

Tack vare deras Apple H1-chip kan du sömlöst para ihop dessa öronsnäckor med alla Apple-enheter, vilket är bra om du alltid flyttar mellan din bärbara dator till din smartphone. Tyvärr har de bara fem timmars kontinuerlig batteritid, vilket i sig kanske inte räcker för att få dig igenom din arbetsdag. De har dock ett utmärkt laddningsfodral som ger ytterligare fem avgifter, så du behöver inte oroa dig så mycket för att batteritiden går ut.

Om du letar efter hörlurar med en anpassningsbar ljudprofil, skaffa Samsung. Men om du inte vill justera ditt ljud och föredrar att ha aktiv brusreducering för att blockera buller, gå med Apple.

Jaybird Vista äkta trådlösa sporthörlurar

”Bästa trådlösa Bluetooth-hörlurar för träning”

 • Typ: In-ear
 • Hölje: Stängd rygg
 • Trådlöst: Ja
 • Brusreducerande: Nej
 • Mic: Ja
 • Givare: Dynamisk

De bästa trådlösa Bluetooth-hörlurarna för träning som vi har testat är Jaybird Tarah Pro. Dessa välbyggda trådlösa öron har en imponerande stabil passform så att de fortfarande ligger i dina öron även under mer intensiva träningspass. Deras in-line-kontroller gör det också enkelt att justera volymen medan du är ute och kör.

Out-of-the-box, de har en ganska neutral ljudprofil som passar för många olika musikgenrer, och den lilla extra värmen i basområdet kan hjälpa dig att hålla dig motiverad under en tuff träning. Du kan även anpassa deras ljud efter eget tycke med parametrisk EQ och förinställningar som finns tillgängliga i Jaybird MySound-appen. Med en kontinuerlig batteritid på över tretton timmar passar de också bra för långa dagar när du är på språng.

Tyvärr stöder de inte parning med flera enheter, vilket kan vara besvärligt om du vill para ihop dina hörlurar med mer än en enhet åt gången. De kommer inte heller med en ANC-funktion, så du kan fortfarande höra bastunga bakgrundsljud som buss- och planmotorer medan du lyssnar på ljud. Som sagt kan vissa lyssnare faktiskt föredra att höra bakgrundsljud, eftersom det kan hjälpa dig att hålla dig medveten om din omgivning när du springer utomhus.

Plantronics BACKBEAT GO 810 Bluetooth

 • Typ: Over-ear
 • Hölje: Stängd rygg
 • Trådlöst: Ja
 • Brusreducerande: Ja
 • Mic: Ja
 • Givare: Dynamisk

Plantronics BackBeat Go 810 Wireless är de bästa trådlösa Bluetooth-hörlurarna i det budgetintervall som vi har testat. Dessa anständigt bekväma överöron har en otrolig kontinuerlig batteritid på över 24 timmar, så du behöver inte oroa dig för att ladda dem dagligen. De stöder också parning med flera enheter, så att du enkelt kan växla din ljudkälla mellan din telefon och din bärbara dator.

De har en mycket neutral ljudprofil som gör dem lämpliga för att lyssna på ett brett utbud av ljudinnehåll. Dessa är till och med några EQ-förinställningar tillgängliga i Backbeat-appen för att hjälpa dig att justera deras ljud efter eget tycke. De läcker inte heller mycket buller, så du kan skruva upp volymen på dina favoritlåtar utan att verkligen störa dem omkring dig.

Tyvärr, medan de har en ANC-funktion, kämpar de fortfarande för att blockera bastunga bakgrundsljud som buss- och planmotorer, så de är inte riktigt perfekta att bära under din pendling. Även om de har anständig övergripande byggkvalitet, har vissa användare rapporterat att enhetens huvudband har spruckit eller gått sönder över tiden. Som sagt, om du har en budget är de fortfarande ett solidt val.

Handbok för trådlösa hörlurar test

Att välja de bästa trådlösa hörlurarna för din budget och ditt användningsfall kan verka svårt med så många tillgängliga alternativ. Oavsett om du använder trådlösa hörlurar när du kör, spelar, pratar i telefon, konsumerar innehåll eller skapar innehåll, gör denna handbok för trådlösa hörlurar de villkor och specifikationer du behöver veta och identifierar hur du köper de bästa hörlurarna till alla budgetar.

Trådlösa hörlurar bildar faktorer
Hur vill du att dina hörlurar ska passa ditt huvud? Trådlösa hörlurar finns i tre typer av formfaktorer: in-ear, on-ear och over-ear. Var och en har fördelar och nackdelar för bärbarhet, komfort och prestanda. Hörlurar i varje formfaktor kör spektret i budgetintervall och ljudkvalitet.

In-ear hörlurar:
In-ear hörlurar passar inuti din hörselgång. Tillverkare kallar dem riktiga trådlösa hörlurar eftersom de vänstra och högra hörlurarna inte har några kablar som ansluter dem. Kompakta och lätta in-ear-hörlurar är perfekta när du är på språng och perfekt för att lyssna på musik eller podcasts medan du tränar.

De laddas vanligtvis via USB i sitt fodral. Örongeler täcker högtalaren och erbjuder en tät passform som isolerar yttre ljud. In-ear-hörlurar kan fästas på halsband för en säkrare passform när de inte används, och dessa kan innehålla en mikrofon och taktila kontroller så att användare kan hoppa över låtar, ringa samtal och prata med sin digitala assistent utan att behöva ta ut telefonen.

Over-ear hörlurar:
Öronhörlurar inkapslar lyssnarens öron helt. På grund av sin större storlek och bättre ljudisolering tenderar hörlurar med överörat att vara bättre lämpade för användning hemma snarare än på språng, men många erbjuder hopfällbara mönster som utmanar denna idé. Öronhörlurar ger maximal ljudstyrka och basnivåer. Öronkåporna skapar en stor ljudbild för lyssnaren genom att effektivt täta in ljudet och hålla utanför buller ute.

Detta förbättrar användarupplevelsen för ljud med låg volym – som att titta på TV eller ringa ett samtal. Open-back design erbjuder en mer naturlig ljudbild för lyssnaren och används vanligtvis för spel, eller när du spårar sång eller musikinstrument.

On-ear hörlurar:
On-ear-hörlurar vilar ovanpå de yttre öronen, så ljudnivån varierar mycket. Dessa är populära i kontor och callcenter, där lyssnare fortfarande vill höra några ljud från omvärlden. On-ear erbjuder ett lyckligt medium mellan portabiliteten hos in-ear-modeller och ljudkvaliteten hos modeller i full storlek. Många modeller har hopfällbara mönster för bekväm förvaring.

De med stängda mönster erbjuder en lösning när användare inte vill att deras hörlurar ska läcka ljud till grannarna. On-ear-mikrofoner med tätare öronplattans material skapar en bättre tätning för ljudisolering.

Mikrofoner
Vi lyssnar inte bara på hörlurar längre. Vi vill att våra hörlurar också ska höra oss. Vi använder trådlösa hörlurar för att spela online, ringa samtal och ge kommandon till virtuella assistenter, vilket gör mikrofonen till en viktig del av designen. Standardheadset som används för spel eller telefonsamtal har en arm som sträcker sig runt munområdet för maximal klarhet.

Avancerade hörlurar har vanligtvis fyra eller flera mikrofoner inbyggda i dem för att säkerställa maximal röstklarhet, samt för att ge ingång som driver aktiva brusreduceringsfunktioner.

ANC – Aktiv (adaptiv) brusreducering
Brusreducerande funktioner är fantastiska om du vill blockera världen runt och fokusera på ditt ljud. Kvalitets- och funktionsuppsättningen av brusreduceringsmekanismer bestämmer noga priset för en bra uppsättning Bluetooth-hörlurar.

Passiv brusreducering är en snygg fras för vad öronproppar gör. Alla hörlurar har passivt brusreducering om de passar bra och täcker öronen. Användning av örongeler med hörlurar i örat förbättrar passivt brusreducering och hörlurar med tät vaddering förbättrar passiva brusreduceringsfunktioner för on-ear och over-ear typer.

Aktiv (adaptiv) brusreducering (ANC) är mer tekniskt involverad. Med hjälp av små mikrofoner inuti hörlurarna upptäcker ANC oönskat brus och spelar sedan upp den omvända signalen från det bruset till lyssnaren. Detta skapar en dödande effekt som blockerar störningen av oönskat ljud. ANC tenderar att fungera bäst mot konsekvent, oföränderligt buller, som ett tulls eller en folkmassa som pratar.

Hörlurstillverkare bygger inbyggda processorer i hörlurar för att leverera ANC-funktioner som anpassar sig till din ljudmiljö i deras flaggskeppslinjer av hörlurar i örat och överörat Från hörlurar som upptäcker någon som pratar med dig, till hörlurar som automatiskt justerar för flygflyg, varje märke bygger in sina egna klockor och visselpipor i sina automatiska ANC-funktioner.

Ljudkvalitet och drivrutiner
Vi kommer att granska ytan om hur förare relaterar till ljudkvalitet utan att bli alltför besvärade av vetenskapen. En drivenhet består av en magnet, röstspolar och ett membran som vibrerar för att skapa ljud.

Drivrutinsstorlek varierar från 8 mm – 15 mm för hörlurar i örat; 20mm – 50mm i över- och hörlurar. Större förare tenderar att producera bättre bas och högre effekt. Det betyder inte att små förare har dåligt ljud; andra faktorer påverkar ljudkvaliteten mer än förarens storlek.

Bygg kvalité
Hållbarhet är en viktig faktor för hörlurar. Vi hanterar dem ständigt, och om du tar dem från plats till plats, kommer du att spara pengar på lång sikt om du köper något lite dyrare. Vi rekommenderar också att du skaffar ett hörlurar om du är en ivrig resenär.

Dyrare hörlurar har i allmänhet bättre teknik med utbytbara metalldelar vid vanliga brott och slitpunkter, som öronkuddar, band och ledningar. Funktioner som vridbara öronkåpor gör det enkelt att säkert packa hörlurar i en väska. Andra har estetiska egenskaper för ett fashionabelt utseende, som attraktiva osynliga gångjärn som är karakteristiska för Bose trådlösa hörlurar och läderhuvud och metallbeslag av Sennheiser Momentum.

Mobilappskontroller och röstassistentåtkomst
De flesta ledande varumärken har mobilappar för att spela in spellistor och ljudförinställningar för att lyssna på olika typer av media – till exempel podcaster, olika musikgenrer eller videoinnehåll. För en hands-free användarupplevelse erbjuder hörlurar med mobilappskontroller bekväm tillgång till virtuella assistenter som Google Assistant, Alexa och Siri.

Tillverkare införlivar specialiserade chip ombord i hörlurarna för att öka funktionaliteten för röstassistenter; Apple H1-chipet inbyggt i Apple AirPods Pro är ett bra exempel på denna riktning. Hörlurar som har flera mikrofonuppsättningar ger extra tydlighet och röstnoggrannhet för virtuella assistenter.

3D-ljud- eller 360-ljudfunktioner
Headset-tillverkare bygger upp fängslande ljudfunktioner i alla typer av hörlurar, men över-öronsnäckor tenderar att erbjuda den bästa uppslukande ljudupplevelsen. Immersivt ljud kallas många saker men allt knyter tillbaka till konceptet med binaural ljudinspelning och uppspelning, vilket ger intrycket att ljud händer runt omkring dig istället för från två högtalare. Effekten är avsedd att återskapa ljud på ett mer naturligt sätt.

Dolby Atmos och DTX: X-system är populära inom film- och VR-spel; Sony Reality Audio ligger i framkant av denna teknik inom musikproduktion. Flera musikstreamingtjänster har börjat koda innehåll i MPEG-H-codecen som gör uppslukande ljudfunktioner tillgängliga när som helst, var som helst för musikälskare.

Svettmotstånd
Äkta trådlösa hörlurar är ofta svettbeständiga eftersom de är utformade för användning under ett träningspass. Många trådlösa in-öron på budgetnivå har IPX4-betyg, vilket innebär att hörlurarna kan motstå långvarig vattentågespray med lågt tryck.

Bluetooth-codecs och anslutningar
Bluetooth 5.0 är den nuvarande versionen av den trådlösa kommunikationsstandarden. Enheter är bakåtkompatibla med varandra. Bluetooth 5.0 bevittnade en enorm ökning av utbudet; enheter kan kommunicera över avstånd på upp till 800 fot, vilket är fyra gånger det räckvidd som Bluetooth 4.2 tillåter.

Den senaste standarden är också mer effektiv, vilket innebär en längre batteritid för enheter.

Ljudfiler komprimeras och kodas när du reser mellan hörlurarna och ljudkällan. Codecs ställer in parametrar för hur detta sker, och det finns fyra att notera när man diskuterar trådlösa hörlurar.

 • SBC är standardkod för alla Bluetooth-hörlurar och erbjuder i allmänhet lägsta ljudkvalitet, även om den kan variera från enhet till enhet.
 • AAC är kodeken som Apple-produkter använder för Bluetooth-anslutning, och du hittar den också på vissa Android-telefoner.
 • aptX och aptX HD är en effektiv kod med låg latens som används av enheter med Qualcomm-processorer – som innehåller många Android-telefoner och surfplattor.
 • LDAC ägs av Sony och erbjuder en rad ljudkvaliteter och potentiellt den högsta kvalitetsanslutningen för någon codec hittills. Den kommer inbyggd i Android 8.0 Oreo, förutom Sony-produkter.

Flerpunktsanslutning
Bluetooth-hörlurar som kan anslutas till flera punkter är användbara om du använder mer än en enhet under hela dagen eller till och med samtidigt. Till exempel, om du har en arbetstelefon och en personlig telefon kan du ansluta till båda med en betald eller hörlurar.

Eller när du spelar på din bärbara dator och telefonen ringer är dina hörlurar tillräckligt smarta för att para ihop automatiskt när du tar samtalet och återupptar sedan spelet när samtalet är över. Vissa professionella hörlurar tar detta ett steg längre. Jabra Engage-serien har en dockningsbas med en pekskärm som förenar alla dina anslutningar och låter dig slå samman var och en i en konversation.

Batteri-liv
Om du tar ut ditt ljud och om batteriets livslängd är det en viktig faktor. De flesta trådlösa hörlurar har en batteritid på mellan fem och åtta timmar. Bluetooth-hörlurar med ett öra eller överörat tar cirka 25 timmar eller längre.

Om du använder hörlurar för att sova än läs detta: BÄSTA SOVHÖRLURAR : BÄST I TEST 2023

Hur man väljer de bästa trådlösa hörlurarna för dig

Det viktigaste att leta efter i det bästa testet för trådlösa hörlurar är batteriets livslängd. De flesta enheter har en förväntad batteritid, eller antalet timmar som företaget säger att enheten kan vara laddad. De flesta trådlösa öronproppar är klassade i 5 till 8 timmar, medan Bluetooth-hörlurstest kan pågå i cirka 25 timmar eller högre.
En annan viktig faktor är design – beroende på hur du vill bära dem, kanske du vill använda trådlösa hörlurar på örat, överörat eller in-ear.

Låt oss inte glömma tillbehör. Om du vill köpa trådlösa hörlurar, titta på de medföljande tillbehören som anges på förpackningen. På din radar bör det finnas en aux-kabel, bärväska, laddningskabel och en användarhandbok.

Om du är intresserad av ett par riktigt trådlösa knoppar, se till att du får en handfull extra öronsnäckor, laddningskabel, användarhandbok och framför allt ett laddningsfodral. Eftersom öronsnäckorna har kortare batteritid än hörlurar, är det stor sannolikhet att du måste ladda dem när du är på språng.

Hur vi testar de bästa trådlösa hörlurarna och öronsnäckorna

För att hjälpa dig att skilja vete från agnet när du handlar hörlurar utvärderar Toms guide följande kriterier: design, komfort, funktioner, prestanda och värde. Vi använder en noggrann granskningsprocess där vi jämför produkter med liknande passform, funktioner och prissättning.

Varje par bärs under en vecka i två timmar i taget. Under denna testperiod utvärderar personalen komfort, användarvänlighet och naturligtvis ljudkvalitet. Vi lyssnar på flera förutbestämda samplingsspår som spänner över ett antal genrer, inklusive hip-hop, rock, jazz, klassisk och R&B, och vi utvärderar volym, klarhet och fullhet.

När det gäller funktioner testar vi effektiviteten av aktiv brusreducering, Bluetooth-räckvidd och batteritid. För de fitnessfokuserade modellerna testar vi för att se hur de klarar kraftfulla träningspass och utvärderar både hur säkert de passar medan vi tränar och hur väl de hanterar omgivande ljud från saker som fallande vikter och gymmaskiner. Vi testar alla funktioner för appaktiverade hörlurar tillsammans med enkel installation.

slutsats

Våra rekommendationer ovan är vad vi för närvarande är de bästa trådlösa hörlurar test att köpa för de flesta i varje prisklass. Vi tar hänsyn till priset (billigare hörlurar vinner över dyrare om skillnaden inte är värt det), feedback från våra besökare och tillgänglighet (inga hörlurar som är svåra att hitta eller nästan slut på lager överallt).

Om du vill välja själv, här är listan över alla våra Bluetooth-kompatibla hörlursrecensioner. Var noga med att inte fastna i detaljerna. Det finns inga perfekta hörlurar. Personlig smak, preferens och lyssningsvanor spelar större roll i ditt val.

About the author

Admin

Sattar är en författare och bloggare. Han har skrivit i många år och bloggat sedan 2018. Hans blogg täcker ämnen som teknik, onlineshopping och allmän information. Att blogga kan vara en skrämmande uppgift - men Jesse får det att se enkelt ut!

Lägg till kommentar

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.