Ansvarsfriskrivning

A

Regler för efterlevnad av FTC-upplysningar

År 2015 släppte Federal Trade Commission sina nya regler för efterlevnad av upplysningar.
Dessa regler är inställda för att säkerställa att läsare eller tittare på webbmedier är medvetna om bloggaren eller utgivaren är sponsrad, godkänd eller samarbetar med ett annat företag. Läsarna måste veta om innehållsförlaget tjänar pengar genom att dela en länk eller produkt.
I enlighet med FTC-riktlinjerna, anta följande om länkar och inlägg på den här webbplatsen:
Alla / alla länkarna på hörlurartest.se är anslutna länkar för vilka jag får en liten ersättning för försäljning av vissa artiklar.
Vad är affiliate-länkar?
Inköp görs på externa dotterbolags webbplatser: när en läsare klickar på en länk på hörlurartest.se för att köpa en vara, köper läsaren varan direkt från säljaren (inte från hörlurar test).
Amazon och / eller andra företag betalar hörlurartest.se en liten provision eller annan ersättning för att hjälpa kunderna att komma till deras webbplats.
Priserna är exakt samma för läsare, oavsett om de köper via en länk eller en länk som inte är ansluten. Om du klickar på en affiliate-länk och klickar på en icke-affiliate-länk ändras inte priset eller något annat för besökaren.
hörlurartest.se använder två huvudtyper av affiliate-program:
1. Amazon affiliate länkar.
hörlurartest.se deltar i Amazon Services LLC Associates Program, ett affiliate-reklamprogram som är utformat för att tillhandahålla ett sätt för webbplatsägare att tjäna avgifter genom att länka till Amazon.se och anslutna webbplatser, samt till andra webbplatser som kan vara kopplade till Amazon Service LLC Associates Program.
2. Produktanslutningslänkar.
Om du klickar på en produktlänk och köper produkten får jag en procentandel av försäljningen eller någon annan typ av kompensation.
Återigen är priserna inte annorlunda om du använder dessa affiliate-länkar. Du betalar inte mer genom att klicka dig vidare till länken. Dessa länkar är inte “betala per klick”.
Vad sägs om sponsrat innehåll?
Jag skriver inte sponsrade inlägg. Jag vill ge autentisk, okänslig information. Men om ett företag vill publicera sponsrat innehåll på hörlurartest.se kommer jag att avslöja detta tydligt i början av inlägget.
Poängen är att jag bara rekommenderar produkter jag använder själv eller som jag skulle rekommendera till familj och vänner.
Ditt köp hjälper till att stödja mina forskningsinsatser. Tack så jättemycket! Jag uppskattar dig!

KONTAKTA OSS

Vi Hör Gärna från Dig!

Oavsett om du har en fråga om våra recensioner, behöver råd för att välja rätt hörlurar, eller bara vill dela med dig av dina ljudupplevelser, är vi här för dig.

Kontakta Oss:

E-post: info@hörlurartest.se

Sociala Medier: Följ oss på Facebook för de senaste uppdateringarna.