Vårt Team

V

Välkommen till Hörlurar Test!

Möt våra passionerade experter och entusiaster som är hjärtat i ”Hörlurar Test”. Vårt team består av teknikälskare och erfarna bloggare, alla med en gemensam passion – hörlurar av hög kvalitet. Vi är engagerade i att ge dig de mest pålitliga och insiktsfulla recensionerna och testerna av de senaste hörlurarna på marknaden.

Wilma Jansson

Teknik- och Hemproduktbloggare

wilmajansson

Wilma Jansson är en erfaren bloggare med över fem års erfarenhet inom teknik- och hemproduktsnischen. Hennes akademiska grund, en masterexamen i Innovativ Teknik för Hälsosamt Leva (MSc in Innovative Technology for Healthy Living), berikar hennes auktoritativa insikter i tekniska innovationer och smarta boendelösningar. Känd för sitt auktoritativa och pålitliga innehåll, tjänar Wilmas blogg som en viktig resurs för det senaste inom teknikprylar och smarta heminnovationer. Hennes engagemang och insiktsfulla skrivande speglar hennes åtagande att vägleda sin publik genom det ständigt utvecklande tekniklandskapet.

Social Media Profiles:

Facebook | LinkedIn | Twitter

KONTAKTA OSS

Vi Hör Gärna från Dig!

Oavsett om du har en fråga om våra recensioner, behöver råd för att välja rätt hörlurar, eller bara vill dela med dig av dina ljudupplevelser, är vi här för dig.

Kontakta Oss:

E-post: info@hörlurartest.se

Sociala Medier: Följ oss på Facebook för de senaste uppdateringarna.