De 10 Bästa Träningshörlurar 2022 : Bäst-i-Test

D

De bästa Träningshörlurar för löpning, hemträning och passform.

Behöver du robusta, svettbeständiga sporthörlurar som inte faller ut? Hitta de bästa tränings hörlurarna för sport och andra träningsaktiviteter.

Traningshorlurar

Det finns många hörlurar för sport tillgängliga på marknaden just nu, men bara ett bra dussin hamnade på topplistan. Vi har granskat alla alternativ och gjort valet.

De bästa tränings hörlurarna här väljs ut baserat på:

 • passformstabilitet för sport
 • batteritid och Bluetooth -teknik
 • Bygg kvalité
 • vatten- och svettbeständighet
 • ljudkvalitet
 • ljudisolering från omgivningen

Hitta de bäst rankade och mest populära hörlurarna för träning nedan.

Bästa träningshörlurar

Små träningshörlurar är det mest populära valet när det gäller sport. På grund av den lättare designen och bättre passiva isoleringen väljer de flesta dem som första val.
Om du har en iPhone X eller en annan telefon utan 3,5 mm -stöd har du inget annat alternativ. Du behöver trådlösa hörlurar, och trådlösa knoppar är de bästa i den här klassen.

Hur man får bra träningshörlurar – köparguide

De flesta hörlurar är inte lämpliga för träningsändamål.
Du måste leta efter specifika funktioner. Ställ dig själv dessa frågor innan du köper något:

 • Hur kommer de att passa under en utbildning?
 • Är de vatten- eller svettresistenta?
 • Hur hållbara är de?
 • Hur ansluter jag dem, trådlöst eller med ledningar?
 • Vill jag ha bra ljudisolering eller bättre medvetenhet?
 •  Hur är ljudkvaliteten?
 • Vad är den minsta batteritiden jag behöver? (om trådlöst)

För att lära dig varför det är viktigt att fråga detta, kolla förklaringarna nedan.

De bästa träningshörlurarna erbjuder någon form av vatten- eller svettresistent skydd. Vissa kanske säger att de tål vatten och svett, och vissa är IP-certifierade. Om du vill ha det bästa skyddet, leta efter hörlurar med minst ett IPX4 -betyg. IPX7 betecknar fullständig vattentätning, inklusive mot grund nedsänkning.

Du vill också titta på designen på hörlurarna och överväga hur du vill bära dem medan du tränar. De ska inte bara vara lätta att bära, utan också stanna på huvudet utan att behöva ständigt justeras. För hörlurar, titta på hur många öroninlägg och vingar paret kommer med, för att ge dig det bästa passformsalternativet. Vissa människor föredrar kanske hörlurar över örat eller på örat eftersom de tenderar att göra ett bättre jobb med att blockera brus, men hörlurar är ofta att föredra för sin säkra passform och lätta bärbarhet.

För hörlurar med kablar, se till att du letar efter en inbyggd fjärrkontroll som gör att du enkelt kan styra din musik utan att dra ut din smartphone. Helt trådlösa fitness hörlurar låter dig styra din musik med fysiska knappar eller knacka gester på hörlurarna snarare än en fjärrkontroll. Vissa hörlurar är enhetsspecifika; se till att du får ett par som är helt kompatibelt med Android och iOS.

För trådlösa träningshörlurar, se till att de har den uthållighet du behöver. Vissa människor behöver hörlurar med endast 6 till 8 timmars batteritid för att räcka under en veckas träning, medan andra kanske vill ha en enhet med lång livslängd för att klara långa löpturer, cykelturer och vandringar.

Hur vi testar de bästa träningshörlurarna

Vi har testat alla hörlurar i den här listan för att se hur de klarar kraftfulla träningar, utvärderar både hur säkert de passar under träning och hur bra de hanterar omgivande ljud (t.ex. buller på gymmet, mötande trafik). Våra granskare testar också varje funktion för appaktiverade hörlurar, tillsammans med enkel installation.

Under testfasen bärs varje par hörlurar i 2 timmar i taget under en vecka. Ibland kommer vi att utföra ytterligare tester när vi jämför topprankade och populära modeller för våra Face-Off-funktioner.

För att bestämma ljudkvaliteten lyssnar vi på många spår i flera musikgenrer, inklusive hiphop, rock, jazz, klassisk och elektronisk, samtidigt som vi utvärderar volym, klarhet och fullhet. Filmer, podcaster och videospel övervägs också vid behov.

När testet är klart betygsätter vi de bästa träningshörlurarna baserat på vårt fempunktssystem (1 = sämsta, 5 = bästa). Produkter som träffar nästan varje märke tilldelas ett märke för Editors ‘Choice.

Lägg till kommentar

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.