De Bästa Over Ear Hörlurar att Köpa 2024

D

Om du är på jakt efter de bästa over ear hörlurar har du kommit till rätt ställe. Oavsett din budget finns det ett par för dig!

bästa over ear hörlurar

När det handlar om att fördjupa dig i musik, film eller spel finns det inget som slår ett par högkvalitativa over-ear hörlurar. Om du är på jakt efter de bästa over ear hörlurar, har du kommit rätt. I denna omfattande guide kommer vi att guida dig genom allt du behöver veta för att kunna fatta välgrundade beslut när du letar efter over-ear hörlurar. Från att förstå olika typer till att avkoda tekniska specifikationer, har vi dig täckt.

De bästa over ear hörlurar att köpa 2024

Med hundratals över-ear-hörlurar tillgängliga är det ingen lätt uppgift att välja rätt par. Det är där vi kommer in. Vi har testat ett brett utbud av over-ear-hörlurar och sammanställt en lista över de allra bästa av dem, som du hittar nedan, tillsammans med några hedersomnämnanden som också är värda att överväga.

Topprankad

Sony WH 1000XM5

Sony WH-1000XM5

Funktioner:

 • Aktiv brusreducering: Branschledande prestanda.
 • Lång batteritid: Upp till 30 timmar med brusreducering.
 • Snabbladdning: 3 minuters laddning ger 3 timmars lyssning.
 • Avancerade funktioner: Adaptive Sound Control och Speak-to-Chat.

Varför vi gillar den: Sony WH-1000XM5 är en storfavorit i kategorin bästa over ear hörlurar, tack vare sin ledande brusreducering och imponerande ljudkvalitet. Dessutom erbjuder den trådlös bekvämlighet och lång batteritid, vilket gör den till en toppkandidat i over ear hörlurar bäst i test.

Topprankad

Bose 700 Brusreducerande Horlurar med Alexa Ljudkontroll

Bose Headphones 700

Funktioner:

 • 11 nivåer av brusreducering: Flexibel kontroll av omgivningsljud.
 • Upp till 20 timmars batteritid: Pålitlig prestanda.
 • Fyra mikrofoner: Utmärkt samtalshandtering.
 • Google Assistent och Alexa-kompatibel: För handsfree-kontroll.

Varför vi gillar den: Bose Headphones 700 framstår som en av de bästa over ear hörlurarna för 2024, speciellt för sin överlägsna samtalskvalitet och anpassningsbar brusreducering. Med sin trådlösa teknologi och komfortabla design, är de ett självklart val för den som söker kvalitet och funktion.

Topprankad

Apple AirPods

Apple AirPods Max

Funktioner:

 • Aktiv brusreducering: Effektiv eliminering av omgivningsljud.
 • Rymdljud med dynamisk huvudspårning: För en uppslukande ljudupplevelse.
 • Digital krona för ljudkontroll: Innovativ och användarvänlig.
 • Elegant design och materialval: Premiumkänsla och hållbarhet.

Varför vi gillar den: Apple AirPods Max kombinerar en elegant design med avancerad ljudteknologi, vilket gör dem till en premiumkandidat inom segmentet för bästa over ear hörlurar. Deras aktiva brusreducering och rymdljud ger en uppslukande lyssningsupplevelse, vilket är avgörande för deras höga betyg i tester.

Topprankad

JBL Tune 760 NC tradlosa over ear horlurar

JBL Tune 760NC

Funktioner:

 • Aktiv brusreducering: Effektiv eliminering av omgivningsljud.
 • Rymdljud med dynamisk huvudspårning: För en uppslukande ljudupplevelse.
 • Digital krona för ljudkontroll: Innovativ och användarvänlig.
 • Elegant design och materialval: Premiumkänsla och hållbarhet.

Varför vi gillar den: JBL Tune 760NC är perfekt för de som söker prisvärda, men högkvalitativa over ear hörlurar. De erbjuder en balans av prestanda och prisvärdhet, och deras aktiva brusreducering är imponerande för prisklassen, vilket gör dem till en stark kandidat i över-ear hörlurarnas bäst i test.

Topprankad

Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless horlurar

Sennheiser Momentum 4 Wireless

Funktioner:

 • Ljudkvalitet: Känd för sin överlägsna ljudprestanda.
 • Design och komfort: Elegant och bekväm för långvarig användning.
 • Aktiv brusreducering: Effektiv i bullriga miljöer.
 • Trådlös teknologi: Ger frihet och flexibilitet.

Varför vi gillar den: Sennheiser Momentum 4 Wireless är kända för sin överlägsna ljudkvalitet och komfort, vilket gör dem till ett utmärkt val för de som värderar ljudupplevelse och design. Deras prestation i experttester bekräftar deras position som en av de bästa over ear hörlurarna på marknaden.

Topprankad

Sony WH 1000XM4 Tradlosa Premium Horlurar med Brusreducering Svart

Sony WH-1000XM4

Funktioner:

 • Passiv brusreducering: Bra för att isolera omgivningsljud.
 • Trådlös anslutning: Bekväm för resor och dagligt bruk.
 • Lång batteritid: Pålitlig för långa lyssningssessioner.
 • Hög användarvärdering: Populär bland konsumenter för sin pålitlighet.

Varför vi gillar den: Sony WH-1000XM4 fortsätter att vara en favorit tack vare sin pålitliga prestanda och passiva brusreducering. Deras förmåga att leverera konsistent ljudkvalitet placerar dem högt i ”over ear hörlurar bäst i test” listor, och de är ett utmärkt val för de som letar efter beprövad kvalitet.

Topprankad

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless

SteelSeries Arctis Nova Pro

Funktioner:

 • Anpassad för gaming: Exceptionell prestanda för spelare.
 • Aktiv brusreducering: Minimerar störande ljud i spelomgivningen.
 • Trådlös teknologi: Ger spelarna rörelsefrihet.
 • Mikrofonkvalitet: Klar och tydlig kommunikation i spel.

Varför vi gillar den: För gamers är SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless ett ledande val. De kombinerar spel-specifik design med avancerad ljudprestanda, vilket gör dem till en topprankad kandidat i kategorin bästa over ear hörlurar för gaming.

Topprankad

Bose QuietComfort 45 Wireless Noise Cancelling Headphones

Bose QuietComfort

Funktioner:

 • Effektiv brusreducering: Utmärkt för att skapa en tyst lyssningsmiljö.
 • Bekväm passform: Långvarig komfort även under längre sessioner.
 • Trådlös anslutning: Frihet och enkelhet i användningen.
 • Inbyggd mikrofon: Bra för samtal och röstkommandon.

Varför vi gillar den: Bose QuietComfort SE erbjuder enastående brusreducering och komfort, vilket gör dem till ett självklart val för resenärer och kontorsarbetare. Deras prestanda i tester bekräftar deras position som en av de bästa over ear hörlurarna för 2024.

Over Ear Hörlurar Bäst i Test

1. Sony WH-1000XM5:

De bästa over ear hörlurar överlag

Sony WH-1000XM5

Se Pris på Amazon

Sony WH-1000XM5 Over ear hörlurarna är en sann illustration av innovation inom ljudteknologi. Med införandet av den nya Integrerade Processorn V1 har Sony lyckats låsa upp fullständigt potentialen i sin redan imponerande HD-brusreducerande processor QN1. Denna utveckling markerar ett betydande kliv framåt inom Sonys välrenommerade brusreduceringsteknik och sätter en ny branschstandard.

Det som verkligen utmärker dessa bästa over ear hörlurar är deras åtagande att leverera en felfri ljudkvalitet med hög upplösning. Tack vare Sonys Precisa Röstupptagningsteknologi och avancerad vindbrusreducering är telefonsamtal kristallklara och säkerställer att du kan både höra och höras utan ansträngning.

En av de mest framträdande funktionerna hos WH-1000XM5 är den Adaptiva Ljudkontrollen. Detta smarta och intuitiva system anpassar ljudinställningarna baserat på din omgivning och dina aktiviteter och ger en fördjupande lyssningsupplevelse. Funktionen för att prata-till-chatt är en spelväxlare – den pausar automatiskt din musik när du svarar på ett samtal, vilket eliminerar behovet av att ta av hörlurarna och gör multitasking enkelt.

Att para ihop med flera enheter har aldrig varit enklare. Dessa Bluetooth-hörlurar kan smidigt ansluta till två enheter samtidigt och förbättrar därmed bekvämligheten. Och om du någonsin tappar bort dina WH-1000XM5 kommer funktionen Snabb Koppling till undsättning och gör det enkelt att hitta dem. Snabb Koppling ser till att parkopplingsprocessen förblir problemfri.

Batteritiden är ett annat område där dessa over ear hörlurar utmärker sig, med upp till 30 timmars uppspelning på en enda laddning. Oavsett om du är på en lång resa eller helt enkelt fördjupad i din favorit spellista kommer du inte att bli besviken. Dessutom bidrar inkluderingen av ett hopfällbart fodral för förvaring och transport till den övergripande bekvämligheten.

Fördelar

 • Branschledande aktiv brusreducering.
 • Lång batteritid (upp till 30 timmar).
 • Högkvalitativ ljudprestanda och skön passform.
 • Multipoint-anslutning med två enheter samtidigt.
 • Kompatibel med Alexa och Google Assistent.

Nackdelar

 • Högre pris.
 • Inte vikbara, vilket påverkar portabiliteten.
 • Ingen IP-klassificering för fuktsäkerhet​​.

2. Bose Headphones 700

Bose 700 Brusreducerande Hörlurar med Alexa Ljudkontroll

Se Pris på Amazon

Bose Headphones 700 har gjort ett betydande intryck på marknaden för premium hörlurar. Kända för sin överlägsna samtalshandtering, erbjuder dessa hörlurar en kombination av innovativ teknik och förstklassig användarupplevelse.

Design och Komfort:

Designmässigt står Bose Headphones 700 ut med en modern och minimalistisk estetik. Den slanka profilen och de mjuka öronkuddarna garanterar inte bara en stilfull look utan även en exceptionell komfort, även under långa lyssningssessioner. Den justerbara huvudbygeln är robust och flexibel, vilket gör hörlurarna lämpliga för olika huvudstorlekar.

Ljudkvalitet och Brusreducering:

När det kommer till ljudkvaliteten levererar Bose Headphones 700 en livlig och välbalanserad ljudbild. Hörlurarnas aktiv EQ-system optimerar ljudet i realtid, vilket resulterar i klara höga toner och djupa baser. En av de mest framträdande egenskaperna är dock den branschledande brusreduceringen. Med 11 nivåer av brusreducering kan användarna anpassa sin lyssningsupplevelse efter sin omgivning, vilket är idealiskt för både bullriga och tysta miljöer.

Samtalshantering och Mikrofoner:

Bose Headphones 700 excellerar när det gäller samtalshantering. Med fyra mikrofoner som effektivt isolerar användarens röst från bakgrundsljud, garanterar de tydliga och störningsfria samtal, vilket är särskilt värdefullt i bullriga miljöer. Mikrofonernas förmåga att filtrera bort oönskat ljud och fokusera på talaren gör dessa hörlurar till ett idealiskt val för affärssamtal och videokonferenser.

Batteritid och Anslutning:

Med upp till 20 timmars batteritid är Bose Headphones 700 en pålitlig följeslagare för långa resor eller arbetsdagar. Dess snabbladdningsfunktion är också en praktisk tillägg, vilket ger flera timmars användning efter endast en kort laddning. Anslutningen är smidig och stabil tack vare Bluetooth-tekniken, och med stöd för både Google Assistent och Alexa, blir de smarta funktionerna enkelt tillgängliga.

Slutbetyg: Bose Headphones 700 är mer än bara hörlurar; de är en investering i högkvalitativ ljudupplevelse och bekvämlighet. De imponerar med sin avancerade teknik, komfort och användarvänliga funktioner. Även om priset kan vara högt för vissa, motiveras det av den överlägsna ljudkvaliteten, brusreduceringen, och den pålitliga samtalshandlingen. För den som söker premium hörlurar som presterar lika bra i affärsmiljöer som för personlig underhållning, är Bose Headphones 700 ett utmärkt val.

Fördelar

 • tmärkt brusreducering i 11 nivåer.
 • Upp till 20 timmars batteritid.
 • Fyra mikrofoner för överlägsen samtalskvalitet.
 • Kompatibel med Google Assistent och Alexa.

Nackdelar

 • Kortare batteritid jämfört med vissa konkurrenter.
 • Kan vara dyra.
 • Vissa användare kan hitta designen mindre bekväm över längre perioder​​.

3. Apple AirPods Max

Apple AirPods Max

Se Pris på Amazon

Apple AirPods Max har snabbt blivit en ikon inom segmentet för premium trådlösa hörlurar. Med sin framstående aktiva brusreducering och exceptionella ljudkvalitet, positionerar sig dessa hörlurar som en toppkonkurrent i den högteknologiska ljudmarknaden.

Design och Byggkvalitet:

Apple AirPods Max utstrålar en premiumkänsla med sin eleganta och robusta design. Hörlurarna kombinerar en aluminiumkonstruktion med mjuka minnesskumskuddar som ger en bekväm och passform. Den unika teleskopiska huvudbygeln är både flexibel och hållbar, vilket säkerställer en skräddarsydd och bekväm passform för olika huvudstorlekar.

Ljudkvalitet och Aktiv Brusreducering:

Ljudkvaliteten hos AirPods Max är imponerande med dess djupa bas, klara mellanregister och krispiga höga toner, vilket skapar en rik och detaljerad ljudbild. Den aktiva brusreduceringen är en av de bästa på marknaden, vilket effektivt eliminerar bakgrundsljud och ger en uppslukande lyssningsupplevelse. Transparent-läget är också noterbart, vilket tillåter omgivningsljud och gör det säkert att använda hörlurarna även i trafikerade miljöer.

Mikrofon och Samtalshantering:

Den inbyggda mikrofonen i AirPods Max ger klar och tydlig ljudupptagning, vilket gör dem idealiska för både telefonsamtal och röstkommandon. Samtalshanteringen är sömlös, med enkel övergång mellan musik och inkommande samtal.

Användarupplevelse och Funktioner:

AirPods Max är trådlösa och erbjuder en stabil och pålitlig Bluetooth-anslutning, vilket gör parning med enheter smidig och enkel. Användare kan också dra nytta av integrationen med Apples ekosystem, vilket ger en förbättrad upplevelse för användare av andra Apple-produkter. Batteritiden är också imponerande, med tillräcklig kapacitet för att stödja långa lyssningssessioner.

Apple AirPods Max representerar en fusion av sofistikerad design, överlägsen ljudkvalitet och avancerad teknologi. Deras aktiva brusreducering, höga ljudkvalitet, och sömlösa användarupplevelse gör dem till ett utmärkt val för både musikälskare och professionella användare. Medan priset är i det högre skiktet, motiveras investeringen av den höga prestandan och kvaliteten som dessa hörlurar erbjuder. För de som söker premium ljud, komfort och teknik är Apple AirPods Max ett utmärkt val.

Fördelar

 • Högkvalitativ aktiv brusreducering.
 • Premium ljudkvalitet.
 • Snygg och robust design.

Nackdelar

 • Mycket dyra jämfört med konkurrenterna.
 • Kräver Apple-enheter för bästa funktionalitet​​.

4. JBL Tune 760NC

JBL Tune 760 NC trådlösa over-ear-hörlurar

Se Pris på Amazon

JBL Tune 760NC har etablerat sig som ett prisvärt alternativ inom kategorin trådlösa hörlurar med aktiv brusreducering. Dessa hörlurar kombinerar JBL:s kända ljudkvalitet med funktionella tekniker och tillgänglig prissättning, vilket gör dem till ett attraktivt val för prismedvetna konsumenter.

Design och Komfort:

JBL Tune 760NC bär på en stilren och funktionell design som är både tilltalande och praktisk. Hörlurarna är tillverkade med fokus på komfort, och de mjuka öronkuddarna samt den justerbara huvudbygeln säkerställer att de kan bäras bekvämt under längre perioder. Den kompakta designen gör dem även enkla att förvara och transportera, vilket är en bonus för användare på språng.

Ljudkvalitet och Aktiv Brusreducering:

JBL är kända för sin ljudkvalitet, och Tune 760NC lever upp till förväntningarna. Hörlurarna erbjuder ett klart och balanserat ljud med tillräckligt med bas för att tillfredsställa de flesta användare. Den aktiva brusreduceringen är effektiv för att filtrera bort omgivningsljud, vilket ger en mer uppslukande lyssningsupplevelse. Medan brusreduceringen kanske inte matchar de dyrare alternativen på marknaden, är den mer än tillräcklig för vardagligt bruk.

Batteritid och Anslutning:

Med trådlös anslutning erbjuder JBL Tune 760NC en pålitlig och stabil uppkoppling via Bluetooth. Batteritiden är imponerande, vilket ger användarna flera timmars oavbruten lyssning. Detta gör dem idealiska för långa resor eller arbetsdagar.

Funktionalitet och Användarvänlighet:

JBL Tune 760NC är utformade med användarvänlighet i åtanke. De är enkla att para ihop med olika enheter, och kontrollknapparna är intuitiva och lätta att använda. Hörlurarna stödjer också snabbladdning, vilket är en praktisk funktion för användare som ofta är i farten.

Prisvärdhet:

En av de största fördelarna med JBL Tune 760NC är dess prisvärdhet. De erbjuder många av de funktioner som finns i dyrare modeller, såsom aktiv brusreducering och hög ljudkvalitet, men till ett mer överkomligt pris. Detta gör dem till ett utmärkt val för konsumenter som söker högkvalitativa hörlurar utan att behöva spendera en förmögenhet.

JBL Tune 760NC är ett utmärkt val för de som söker trådlösa hörlurar med bra ljudkvalitet och aktiv brusreducering till ett rimligt pris. Med sin komfortabla design, robusta batteritid och användarvänliga funktioner, erbjuder de en utmärkt balans mellan pris och prestanda. De är idealiska för daglig användning, vare sig det är för pendling, arbete eller fritidslyssning. Om du är ute efter ett prisvärt alternativ som inte kompromissar med kvaliteten, är JBL Tune 760NC definitivt värda att överväga.

Fördelar

 • Prisvärda med god brusreducering.
 • Trådlös anslutning med Bluetooth.
 • Bekväm passform för långvarig användning.

Nackdelar

 • Batteritiden kan vara mindre än toppmodeller.
 • Mindre robust byggkvalitet​​.

5. Sennheiser Momentum 4

Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless hörlurar

Se Pris på Amazon

Sennheiser Momentum 4 Wireless har cementerat sin plats i premiumsegmentet av trådlösa hörlurar. Kända för sin enastående ljudkvalitet och överlägsen komfort, erbjuder dessa hörlurar en kombination av sofistikerad design och avancerad ljudteknik.

Design och Komfort:

Designmässigt följer Sennheiser Momentum 4 Wireless Sennheisers tradition av elegans och funktionalitet. Hörlurarna är utformade med högkvalitativa material och fokus på ergonomi, vilket resulterar i en bekväm passform även under långa lyssningspass. De vadderade öronkuddarna och den justerbara huvudbygeln bidrar till en nästan känsla av viktlöshet, vilket gör dem idealiska för långvarigt bruk.

Ljudkvalitet och Aktiv Brusreducering:

När det gäller ljudprestanda levererar Sennheiser Momentum 4 Wireless ett kraftfullt och detaljerat ljud som är typiskt för Sennheiser. Med en djup bas, klart mellanregister och precisa höga toner, skapar de en rik och engagerande lyssningsupplevelse. Den aktiva brusreduceringen är effektiv och anpassningsbar, vilket gör det möjligt att anpassa lyssningsmiljön efter önskemål, från total isolering till medvetenhet om omgivningen.

Batteritid och Anslutning:

Sennheiser Momentum 4 Wireless imponerar med sin långa batteritid, vilket säkerställer att de kan användas i flera dagar utan behov av laddning. De trådlösa anslutningsfunktionerna är robusta och pålitliga, med enkel parning och stabil Bluetooth-koppling, vilket gör dem praktiska för både hemmabruk och resor.

Användarupplevelse:

Dessa hörlurar är enkla att använda med intuitiva kontroller och en användarvänlig gränssnitt. De erbjuder också anpassningsmöjligheter via Sennheisers tillhörande app, vilket ger användarna möjlighet att justera ljudinställningar och brusreduceringsnivåer efter personliga preferenser.

Sennheiser Momentum 4 Wireless står som en stark konkurrent i det trådlösa hörlurssegmentet, särskilt för de som värdesätter ljudkvalitet och komfort. Deras kombination av sofistikerad design, exceptionell ljudprestanda och användarvänlighet gör dem till ett attraktivt val för både audiofiler och vardagsanvändare. Även om priset kan vara högre än genomsnittet, är investeringen värd för den kvalitet och prestanda som erbjuds. Om du söker efter hörlurar som levererar på alla fronter – från ljud till komfort – är Sennheiser Momentum 4 Wireless ett utmärkt val.

Fördelar

 • Utmärkt ljudkvalitet.
 • Bekväm design för långvarig användning.
 • Aktiv brusreducering.

Nackdelar

 • Högre pris.
 • Kan vara stora och klumpiga för vissa användare.

6. Sony WH-1000XM4

Bästa Brusreducerande Hörlurar Over Ear

Se Pris på Amazon

När det gäller att hitta de bästa over-ear hörlurarna på marknaden, är Sony WH-1000XM4 ett namn som ofta dyker upp. Dessa hörlurar kombinerar avancerad teknologi med användarvänlighet, vilket gör dem till ett utmärkt val för både musikälskare och yrkesverksamma.

omgivning utan att behöva ta av dig hörlurarna. Detta är särskilt användbart i offentliga miljöer där du snabbt behöver vara uppmärksam på din omgivning.

Anslutningsmöjligheter och App-kompatibilitet

Sony WH-1000XM4 fungerar sömlöst med Sonys dedikerade app, vilket tillåter användare att finjustera ljudinställningarna efter eget behov. Appen ger även tillgång till olika ljudlägen och uppdateringar, vilket ytterligare förbättrar användarupplevelsen.

Sony WH-1000XM4 är utan tvekan en av de bästa over-ear hörlurarna på marknaden idag. Med deras överlägsna ljudkvalitet, passiv brusreducering, lång batteritid och bekväma design, är de ett utmärkt val för alla som söker en förstklassig lyssningsupplevelse. Deras mångsidighet gör dem lämpliga för både musiklyssning och professionellt bruk. Om du är på jakt efter nya hörlurar som levererar på alla fronter, är Sony WH-1000XM4 definitivt värt att överväga.

Fördelar

 • Utmärkt brusreducering.
 • Hög ljudkvalitet och bekväm passform.
 • Multipoint-anslutning.

Nackdelar

 • Inte den senaste modellen (ersatt av XM5).

7. SteelSeries Arctis Nova Pro

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless
Se Pris på Amazon

Inom gamingvärlden är ljudkvalitet och kommunikation avgörande. SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless har blivit en favorit för gamers tack vare sin kombination av trådlös frihet, aktiv brusreducering och exceptionell ljudprestanda. I denna recension utforskar vi varför dessa hörlurar har blivit så populära bland spelentusiaster.

Design och Komfort

Först och främst, designen på Arctis Nova Pro Wireless är både stilren och funktionell. De är konstruerade med tanke på långvariga spelsessioner, och erbjuder en bekväm passform med justerbar huvudbåge och mjuka öronkuddar. Deras robusta byggnad garanterar också en hållbarhet som är viktig för frekvent användning.

Ljudkvalitet och Brusreducering

En av de mest imponerande egenskaperna hos Arctis Nova Pro Wireless är dess aktiva brusreducering, som är avgörande i intensiva spelsituationer där fokus är nyckeln. Den klara och detaljerade ljudåtergivningen lyfter fram både subtila och kraftfulla ljud i spelvärlden, vilket ger en fördjupad upplevelse.

Trådlös Prestanda och Mikrofonkvalitet

Med Bluetooth-kompatibilitet erbjuder dessa hörlurar en stabil och pålitlig trådlös anslutning, vilket är essentiellt för obrytbar kommunikation under spel. Mikrofonen levererar kristallklart ljud, vilket gör det lätt för spelare att kommunicera med lagkamrater utan missförstånd.

Batteritid och Användbarhet

En annan viktig aspekt är batteritiden. Arctis Nova Pro Wireless står ut med sin långa batteritid, vilket säkerställer att spelare kan fortsätta sina sessioner utan avbrott för laddning. Detta är en betydande fördel, särskilt under långa spelsessioner eller tävlingar.

Anpassningsmöjligheter och Programvara

SteelSeries erbjuder omfattande anpassningsmöjligheter genom sin programvara, vilket låter spelare finjustera ljudinställningarna för att matcha deras specifika behov. Detta gör hörlurarna extremt mångsidiga och anpassningsbara för olika typer av spel och användningsscenario.

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless är inte bara en av de bästa over-ear hörlurarna för gaming, utan också ett överlägset val för alla som uppskattar högkvalitativt ljud och trådlös bekvämlighet. Med sin överlägsna ljudkvalitet, robusta konstruktion och avancerad brusreducering, är dessa hörlurar en investering som varje seriös gamer bör överväga.

Fördelar

 • Särskilt utformade för gaming.
 • Trådlös anslutning med bra batteritid.
 • Inkluderar mikrofon och aktiv brusreducering.

Nackdelar

 • Designen kanske inte passar alla användare.

8. Bose QuietComfort 45

Bose QuietComfort 45 Wireless Noise Cancelling Headphones
Se Pris på Amazon

När det kommer till att hitta de bästa over ear hörlurarna på marknaden, är Bose QuietComfort SE ett namn som ständigt dyker upp. Dessa trådlösa hörlurar från Bose är inte bara kända för sin bekväma passform och effektiva brusreducering, utan också för sin pålitliga Bluetooth-anslutning och inbyggda mikrofon. I denna detaljerade recension utforskar vi varför Bose QuietComfort SE bör vara ditt första val om du letar efter hörlurar som levererar på alla fronter.

Komfort och Design:

Bose har länge varit en pionjär inom ljudteknik, och QuietComfort SE är inget undantag. Dessa hörlurar bjuder på en ultrabekväm passform, tack vare de mjuka öronkuddarna och det justerbara huvudbandet som passar alla huvudstorlekar. Den eleganta designen kombinerat med den lätta konstruktionen gör att du kan använda hörlurarna under långa perioder utan obehag, vilket gör dem till ett utmärkt val för både långa arbetsdagar och avslappnande musiklyssnande.

Ljudkvalitet och Brusreducering:

Bose QuietComfort SE erbjuder inte bara komfort utan också exceptionell ljudkvalitet. Med en balanserad ljudprofil levererar de detaljerade höga toner och djupa bastoner som förbättrar din lyssningsupplevelse. Men den verkliga stjärnan här är den effektiva brusreduceringen. Hörlurarna använder avancerad teknik för att isolera och filtrera bort bakgrundsljud, vilket ger dig en oavbruten och fokuserad lyssningsmiljö. Oavsett om du befinner dig på ett bullrigt kontor eller i en livlig stadsmiljö, ger QuietComfort SE dig möjligheten att dyka in i din musikvärld utan störningar.

Batterilivslängd och Anslutningsmöjligheter:

Med upp till 20 timmars speltid på en enda laddning står sig Bose QuietComfort SE väl i jämförelse med andra över-öron hörlurar på marknaden. Den snabba laddningsfunktionen är också en bonus, vilket ger dig flera timmars användning med bara en kort laddning. När det gäller anslutningsmöjligheter, levererar QuietComfort SE stabilitet och flexibilitet med sin Bluetooth-funktionalitet. Du kan enkelt koppla ihop dem med olika enheter, vilket gör dem till en mångsidig kompanjon för alla dina ljudbehov.

Mikrofon och Extra Funktioner:

Den inbyggda mikrofonen i Bose QuietComfort SE är av hög kvalitet, vilket säkerställer tydliga samtal och röstkommandon. Hörlurarna är också kompatibla med de flesta röstassistenter, vilket ger ytterligare användarvänlighet. En annan anmärkningsvärd funktion är den intuitiva pekkontrollen, som låter dig styra musiken och samtal utan att behöva ta fram din telefon.

Sammanfattningsvis står Bose QuietComfort SE ut som en av de bästa over ear hörlurarna för de som värderar både komfort och prestanda. Med sin överlägsna brusreducering, utmärkt ljudkvalitet, långa batteritid och användarvänliga funktioner är de ett idealiskt val för både musikentusiaster och yrkesverksamma. Om du är ute efter hörlurar som kombinerar stil, komfort och teknik i en imponerande paket, är Bose QuietComfort SE ett utmärkt val.

Fördelar

 • Effektiv brusreducering.
 • Bekväm och lätt design.
 • Bra ljudkvalitet och batteritid.

Nackdelar

 • Kanske inte har lika många funktioner som nyare modeller.

Hur testar vi de bästa over ear hörlurar

För att ge dig bästa möjliga köpråd, testar vi varje par over-ear-hörlurar utförligt innan vi bestämmer om de förtjänar en plats på den här sidan.

Varje par har burits och använts dagligen av en av våra experter för att urskilja byggkvalitet, komfortnivå och ljudprestanda. Vi provar alla tillgängliga funktioner och ljudlägen, streamar ljud över alla Bluetooth-codec som stöds och matar hörlurarna med högupplöst och rumsligt ljudmaterial från källor som Tidal och Apple Music där det behövs.

Vi lämnar ingen sten ovänd när det gäller det som testas. Om det finns en inbyggd mikrofon kommer vi att låta kollegor kommentera dess kvalitet under samtal och analysera röstens klarhet och bakgrundsljud på inspelningar. Om det finns en medföljande app kommer vi att experimentera med alla aspekter av den: oavsett om det är att kontrollera hur effektfulla EQ-inställningarna är, mäta fördröjning mellan video och ljud i ett läge med låg latens eller helt enkelt bedöma hur intuitiv appen är att navigera och använda .

Våra over-ear-hörlurar testas i en mängd olika situationer och platser, inklusive hemmakontor, bullriga rör och Londons gator, och dessa olika miljöer tillåter oss att analysera nyckelaspekter av prestanda som ljudisolering och brusreduceringseffektivitet. Vi kör sida vid sida jämförelser av over-ear hörlurar i liknande prisklasser för att hjälpa oss att rekommendera vissa par framför andra och vi håller alltid koll på hur många timmar vi har använt ett visst par för att försöka verifiera tillverkarens batteri livsanspråk.

Guide för att välja de bästa over ear hörlurar

1. Typer av Over-Ear Hörlurar

Innan vi fördjupar oss i detaljerna är det viktigt att förstå att over-ear hörlurar finns i olika typer:

 • Stängda Over-Ear Hörlurar: Dessa hörlurar är utformade för att hålla ljud från att läcka in eller ut, vilket ger utmärkt brusisolering. De är idealiska för en fördjupande lyssningsupplevelse.
 • Öppna Over-Ear Hörlurar: Öppna hörlurar erbjuder en mer rymlig och naturlig ljudkvalitet men saknar brusisolering. De är det bästa valet för ljudälskare som prioriterar ljudkvalitet framför omgivande ljud.
 • Semi-Öppna Over-Ear Hörlurar: Som namnet antyder balanserar dessa hörlurar mellan stängda och öppna modeller och erbjuder en kompromiss mellan isolering och ljudkvalitet.

2. Ljudkvalitet Har Betydelse

När du letar efter de bästa over ear hörlurar bör ljudkvaliteten vara din högsta prioritet. Let efter hörlurar som levererar tydligt, balanserat ljud över olika frekvensområden. Beakta funktioner som:

 • Frekvensrespons: Ett bredare frekvensresponsområde säkerställer att du hör alla nyanser i din musik, från djup bas till klar diskant.
 • Drivrutinens Storlek: Större drivrutiner producerar ofta kraftfullare och mer exakt ljud.
 • Impedans: Hörlurar med låg impedans passar bra med bärbara enheter, medan hörlurar med hög impedans kan kräva en dedikerad förstärkare för optimal prestanda.

3. Brusreduceringsteknik

Om du vill njuta av din musik utan att störas av externa ljud, överväg hörlurar med aktiv brusreducering (ANC). ANC-tekniken använder mikrofoner för att uppfatta omgivande ljud och genererar ljudvågor som eliminerar dem. Detta är en spelväxlare för frekventa resenärer eller personer som arbetar i bullriga miljöer.

Läsa Bästa Brusreducerande Hörlurar

4. Komfort och Passform

Du kan ha den bästa ljudkvaliteten i världen, men om dina hörlurar inte är bekväma kommer du inte att njuta av att använda dem. Let efter funktioner som vadderade öronkuddar, justerbara huvudband och lätta designer för en tät och bekväm passform under långa lyssningssessioner.

5. Trådbundna vs Trådlösa

Over-ear hörlurar finns i både trådbundna och trådlösa alternativ. Trådbundna hörlurar erbjuder ofta något bättre ljudkvalitet, medan trådlösa hörlurar ger ökad bekvämlighet och rörlighet. Många moderna trådlösa hörlurar stöder också högkvalitativa ljudkoder som aptX för förbättrat ljud.

6. Batteritid

För trådlösa hörlurar är batteritiden avgörande. Fundera över hur länge hörlurarna kan användas på en enda laddning och hur snabbt de laddas. En längre batteritid säkerställer oavbruten lyssningsglädje.

7. Varumärkesrykte och Recensioner

Försumma inte vikten av varumärkesrykte och användarrecensioner. Etablerade varumärken med en historia av att producera högkvalitativa hörlurar är ett säkert val. Men att läsa recensioner från faktiska användare kan ge värdefulla insikter om prestanda i verkliga situationer.

8. Prisklass

Over-ear hörlurar kan variera betydligt i pris. Sätt en budget innan du börjar handla för att begränsa dina alternativ. Även om det finns utmärkta alternativ i varje prisnivå är det viktigt att hitta det bästa värdet för dina pengar.

9. Ytterligare Funktioner

Vissa over-ear hörlurar levereras med extra funktioner som pekkontroller, anpassningsbara ljudprofiler eller inbyggda röstassistenter. Fundera över vilka funktioner som är viktiga för dina behov.

10. Underhåll och Hållbarhet

Slutligen, tänk på hur lätt det är att rengöra och underhålla dina hörlurar. Beakta också byggkvaliteten och använda material. Hållbara hörlurar håller längre och ger en bättre övergripande investering.

11. Är over-ear-hörlurar bekväma?

Som en allmän tumregel ger over-ear hörlurar bättre komfort än in-ears eller on-ears. Hörlurarnas öronkåpor sitter runt öronen för att ge en dämpande känsla. Det är viktigt att tänka på klämkraften, vilket är nivån av tryck som hörlurarna utsätter för ditt huvud; löst sittande hörlurar kommer naturligtvis att vara bekvämare att bära men kan ändra position på huvudet när du rör dig.

12. Vad är skillnaden mellan öppna och stängda hörlurar?

Stängda hörlurar har förseglade öronkåpor som förhindrar en betydande del av externt brus från att ta sig till dina öron. Detta gör det möjligt för dem att isolera ljud bättre och hjälper dem att ge en tung basrespons.

Däremot är öronkåporna på hörlurar med öppen baksida inte förseglade och tillåter luft att passera igenom till högtalarelementet. Detta minskar lufttrycksuppbyggnaden i öronkåporna och ger hörlurarna ett luftigt, naturligt ljud. Men det tillåter även externt ljud in – och ditt ljud ut – så hörlurar med öppen baksida är bäst att använda hemma eller i andra tysta miljöer.

13. Är drivrutinsstorleken viktig för over-ear-hörlurar?

Generellt sett gäller att ju större drivrutin – komponenten i varje öronkåpa som vibrerar för att producera ljudvågor – desto bredare ljudbild. Detta resulterar i bättre instrumentseparation, större djup och en känsla av rymd mellan dig och musiken. Drivrutinstorleken är dock inte det bästa. In-ear-hörlurar med ljudvärldens minsta drivrutiner kan låta bredare än en uppsättning over-ear-hörlurar – hur hörlurarna är inställda är mycket viktigare än storleken på deras drivrutiner.

Slutsats

Att välja de bästa over ear hörlurar behöver inte vara en överväldigande uppgift. Genom att förstå de olika typerna, prioritera ljudkvalitet, överväga komfort och passform, och ta hänsyn till dina specifika behov och budget kan du fatta ett välgrundat beslut. Kom ihåg att läsa recensioner, utforska varumärken med ett starkt rykte och ta dig tid att hitta det perfekta paret over-ear hörlurar som kommer att höja din ljudupplevelse till nya höjder. Glad lyssning!

About the author

Wilma Jansson

Wilma Jansson, med MSc i Innovativ Teknik för Hälsosamt Leva, har över fem års erfarenhet inom teknik och hemprodukter. Hennes auktoritativa och pålitliga blogg är en viktig resurs för de senaste teknikprylarna och smarta hemlösningarna, och hon är engagerad i att vägleda sin publik genom det ständigt föränderliga tekniklandskapet. Lär dig mer

Lägg till kommentar

KONTAKTA OSS

Vi Hör Gärna från Dig!

Oavsett om du har en fråga om våra recensioner, behöver råd för att välja rätt hörlurar, eller bara vill dela med dig av dina ljudupplevelser, är vi här för dig.

Kontakta Oss:

E-post: info@hörlurartest.se

Sociala Medier: Följ oss på Facebook för de senaste uppdateringarna.