Topp 10 Bästa Trådlösa Hörlurar : 2023 Uppdaterad

T

Trådlösa hörlurar har blivit allt mer populära de senaste åren, men med så många alternativ tillgängliga kan det vara svårt att hitta rätt par. För att hjälpa dig välja de bästa trådlösa hörlurarna har vi satt ihop en lista över de bästa trådlösa hörlurar som kommer att finnas tillgängliga 2023.

bästa trådlösa hörlurar

De bästa trådlösa hörlurarna är de som kan bäras bekvämt och erbjuder en utmärkt ljudkvalitet. Du kommer att upptäcka att de trådlösa hörlurarna som för närvarande är tillgängliga på marknaden erbjuder en exceptionell ljudkvalitet, men de är inte särskilt bekväma. Problemet är att de tenderar att ha skrymmande och obekväma öronsnäckor som gör dem svåra att bära under långa perioder.

För att lösa detta problem har jag tagit fram en lista över de hörlurar som kommer att finnas tillgängliga på marknaden 2023. Dessa är de mest bekväma trådlösa hörlurarna och erbjuder en exceptionell ljudkvalitet.

De 5 bästa trådlösa hörlurar 2023

Här ska vi prata om de 5 bästa trådlösa hörlurarna under 2023. Vi kommer att gå igenom de bästa hörlurarna som finns tillgängliga på marknaden just nu och vilka som är de bästa valen för dig.

Sony WH-1000XM5

trådlösa hörlurar Bluetooth: SBC, AAC, LDAC
Batteritid: 30 timmar
Laddning: USB-C
Inbyggd mikrofon och kontroller: Ja
Transparensläge: Ja

Fördelar: Sensationell ljudklarhet, trevlig att använda, Punchig och exakt, smidig bas.
Nackdelar: Bygget verkar lite mindre premium än tidigare, vik inte ihop helt

Pris på Amazon

Det kan vara knepigt för en tillverkare att konsekvent driva en produkts ljudprestanda från generation till generation, men det är vad Sony har lyckats göra med WH-1000XM5. Inte bara det, det har uppnåtts samtidigt som en stor omdesign utfördes jämfört med den tidigare XM4.

När vi såg de officiella bilderna på Sony WH-1000XM5 blev vi mer än lite förvånade. Vi undrade om det var ett klokt drag att ge en av Sonys största framgångsberättelser på senare tid en stor omdesign. Men det har lönat sig.

Sony XM5-hörlurarna kan kännas lite mindre premium än tidigare, men hoppet i ljudkvalitet från föregående generation är stort, och rivaler kan återigen få sitt arbete slut. Om du letar efter ett nytt par trådlösa brusreducerande hörlurar bör din audition börja här. Den äldre XM4 (nedan) var redan den bästa som finns, men XM5 är utan tvekan bättre för dem som har råd att betala premien.

Under de senaste åren har Sony hittat en vinnande formel som har sett det bygga några av de bästa brusreducerande hörlurarna på marknaden. Varje iteration har sett ganska lik den förra men det har varit de gradvisa förbättringarna av ljudkvalitet, brusreducering och samtalskvalitet som har hållit WH-1000-serien med hörlurar ett steg före konkurrenterna.

Apple AirPods Max

Apple AirPods

Typ: Over Ear
Färger: Silver, Korall orange, Grön, Himmelsblå, Space Grey
Anslutning: Trådlös
Batteritid: Upp till 20 timmar
Brusreducering: Ja (ANC)
Specialfunktion: IOS-telefonkontroll, mikrofonfunktion

Pris på Amazon

Ja, de är dyra, men AirPods Max levererar rikare och mer detaljerad ljud än billigare konkurrenter från Bose, Sony och fungerar väldigt bra som headset för att göra samtal. Även om jag inte skulle rekommendera dem för Android och Windows-användare, är de bästa trådlösa hörlurarna för iOS och Mac-användare som vill byta enkelt mellan sina Apple-enheter.

De har också ett av marknadens bästa brusreducering, tillsammans med premiumbyggkvalitet och Apples virtuella surround spatial audio-funktion för videotittande. Trots att de är tunga, lyckas de vara förvånansvärt bekväma, även om jag måste justera mesh-canopy-huvbandet så att det satt lite mer framåt på mitt huvud för att få en bekväm och säker passform när jag gick med dem. De bör passa de flesta huvuden bra, men det kommer att finnas undantag.

Sony WFC500B.CE7 In-Ear Trådlösa Hörlurar

In-Ear Trådlösa Hörlurar, Svart - Svart - klein

Bluetooth: SBC, AAC
Brusreducering: Nej
Batteritid: 10 timmar (20 timmar med laddningsfodral)
Laddning: USB-C
Inbyggd mikrofon och kontroller: Ja

Fördelar: Kompakt och bekväm design, Spirited, välbalanserat ljud, Finkontroll app.
Nackdelar: Vanlig batteritid, Något småskaligt ljud.

Pris på Amazon

Att bygga prisvärda äkta trådlösa in-ear-hörlurar är en annan disciplin än att bygga dyra, men det är inte mindre knepigt. I WF-C500 har Sony lyckats få med sig mycket av det som gör dess dyra äkta trådlösa in-ears (som WF-1000XM4 nedan) till en sådan framgång utan att skära för många hörn alltför uppenbart.

Ja, WF-C500 kan förbättras (och med ganska stor marginal) för batteritid, men du kommer att få svårt att hitta ett mer bekvämt par. Ja, du kan köpa en större ljudskala men du kommer inte att stöta på en mer komplett kontrollapp. Vissa alternativ är en punchigare och mer “spännande” lyssning, men väldigt få uppnår en mer övertygande ljudbalans. Som ett helhetspaket är alltså Sony WF-C500 genuina utmanare.

Vissa företag, som Sony, behöver ingen introduktion. Och vissa företags expertis när det gäller specifika produkttyper, som Sonys med äkta trådlösa hörlurar, behöver inte ens en introduktion som förklarar hur den inte behöver någon introduktion.

Med dessa WF-C500-hörlurar försöker Sony dock få ner en del av sin sanna trådlösa in-ear-magi till ett helt och hållet mer aggressivt pris än vad det brukar konkurrera med. Det är aldrig ett lätt knep att få till, inte ens för ett så bra företag som detta.

Sony WH-1000XM4 – Trådlösa Premium Hörlurar

Trådlösa Premium Hörlurar med Brusreducering

Bluetooth: SBC, AAC, LDAC
Brusreducering: Ja
Batteritid: 30 timmar
Laddning: USB-C
Inbyggd mikrofon och kontroller: Ja

Fördelar: Dynamiskt, detaljrikt ljud, sensationell känsla för timing, Lättvikt, bekväm och smart.
Nackdelar: Ingen IP-klassificering, inget aptX-stöd.

Pris på Amazon

Även om de nu ersatts med den nyare XM5 (ovan), är dessa XM4 fortfarande utmärkta köp för dem som letar efter brusreducerande trådlösa hörlurar till en något snävare budget. Nu när de inte längre är den senaste och bästa av Sonys skörd, har denna 2020-lanserade modell sjunkit i pris och är desto bättre för det, därför kan de förbli i 2023.

Du kommer inte att dra nytta av de senaste designtipsen och riktmärket för ljudkvalitet från de nyare Sonys, men du får fortfarande mycket för pengarna – ett mycket musikaliskt och engagerande ljud som är bättre än nästan alla par till priset; användbara funktioner som “Speak to Chat”, som låter dig prata med någon medan hörlurarna fortfarande sitter på huvudet, allt utan att röra en muskel; och en mycket bekväm och smart-minimalistisk design.

Fortfarande en av de bästa Bluetooth-hörlurarna som finns. Ta tag i dem medan du kan, fyndjägare.

Sennheiser MOMENTUM 4

“Bästa Sennheiser brusreducerande trådlösa hörlurar”
Trådlösa Hörlurar,  Typ: Over Ear
  Färg: Svart, Vit
  Anslutning: Trådlös, Bluetooth
  Batteritid: Upp till 60 timmar
  Brusreducering: Ja
  Laddning: USB-C
  Specialfunktion: Fällbar, Mikrofon medföljer
  Laddningstid: 2 timmar

Pris på Amazon

Sennheisers tidigare generation av Momentum Wireless-hörlurar har alltid haft en ganska distinkt utseende som var delvis retro, delvis modern och skiljde sig ut för den exponerade metallen på deras huvudband. För bättre eller sämre är det nu borta, och den nya Momentum 4 Wireless, Sennheisers flaggskepp för brusreducering, ser lite mer dämpad ut och också lite mer som några av sina konkurrenter.

Momentum 4 Wireless erbjuder en överlägsen prestanda jämfört med Momentum 3 Wireless på alla sätt, även om de största förbättringarna är med bulleravbrytning och röstuppringning samt batteritiden, som är utmärkt – upp till 60 timmar vid medelhög volym. Det finns också en transparens läge som tillåter omgivande ljud att komma igenom, samt möjligheten att skapa en anpassad ljudprofil i Smart Control-appen för iOS och Android med hjälp av den inbyggda EQ, ljudlägen och en ny Sound Personalization-funktion som “bedömer användarens lyssnapreferenser och justerar lyssningen enligt deras smak”.

Utrustade med 42mm högtalare säger Sennheiser att Momentum 4 Wireless erbjuder “bästa i klassen” ljud, vilket är debatterbart. Jag skulle säga att Momentum 4:s ljudkvalitet är rätt där med andra modeller i denna prisklass – de låter utmärkt, med den nödvändiga väldefinierade, kraftfulla basen, relativt bred ljudbild (de låter ganska öppna) och mjuk diskant som framhäver några av de finare detaljerna i välinspelade spår.

NYA Bose QuietComfort Earbuds II

NEW Bose QuietComfort Earbuds II

Typ: In Ear (trådlösa hörsnäckor)
Anslutningsmöjligheter: Bluetooth 5.3, SBC, AAC
Brusreducering: Ja (ANC)
Batteritid: 6 timmar (upp till 24 timmar med fodral)
Vattentålig: Ja (IPX4 – stänksäker
Laddning av fodral: USB-C
Specialfunktion: Brusreducering

Pris på Amazon

Bose är tillbaka med sina mest effektiva brusreducerande öronsnäckor hittills – en enorm uppgradering som är mindre, låter bättre och kan sparka Sony från toppen.

Boses andra generation av QuietComfort Earbuds 2 är inte bara cirka 30% mindre än deras föregångare, utan deras fodral är också cirka 40% mindre och verkligen fickvänliga. De har branschens bästa brusreducering och förbättrad ljudkvalitet tack vare Boses nya Custom Tune ljudkalibreringssystem som anpassar ljudet efter dina öron. Röstkommunikation är också betydligt bättre än den ursprungliga QuietComfort Earbuds.

De är mycket bekväma och stabila i örat, kommer med tre storlekar av silikonöronsnäckor och tre storlekar av stabiliserande vingar som kan blandas och matchas för att få rätt passform. Bose Music-appen kan köra en passformstest för att säkerställa att du har bra tätning i örat.

Varje skaft är rörelsesensitivt för uppspelning, brusreducering och svepvolumkontroller, som fungerar bra. Ta bort en snäcka och musiken pausar och byter till transparensläge.

Öronsnäckorna håller i ungefär sex timmar och fästs magnetiskt i ett flip-top-fodral. Fodralet kan fulladda öronsnäckorna tre gånger. Det är mycket mindre och lättare att få plats i fickan än dess föregångare, men är fortfarande 50% större än det bästa på marknaden.

Bose QuietComfort 45

Bose QuietComfort 45 Wireless Noise Cancelling Headphones

Typ: Over Ear
Färger: Svart, White Smoke, Midnight Blue
Anslutning: Trådlös, Bluetooth
Brusreducering: Ja (ANC)
Batteritid: Upp till 25 timmar
Laddning av fodral: USB-C
Specialfunktion: Mikrofon ingår, snabbladdning
Multipoint: Ja

Pris på Amazon

QuietComfort 45 har nästan samma design som sin föregångare, QuietComfort QC35 II, som många ansåg vara en av de mest bekväma över-öra-hörlurarna – om inte den mest bekväma. Den har samma högtalare enligt Bose och knapparna är på samma plats. Dock finns det små men märkbara skillnader. För det första har de tack och lov USB-C istället för Micro-USB.

För det andra är mikrofonkonfigurationen annorlunda. Inte bara har mikrofonerna flyttats på hörlurarna, utan det finns nu en extra extern mikrofon för röstinsamling, vilket innebär att QC45 har totalt sex mikrofoner, fyra av vilka är beamforming och används för röst. I jämförelse har QC35 II totalt fyra, varav två används för röst. (Bose Noise Canceling Headphones 700 har också sex mikrofoner totalt.)

Dessa hörlurar är utmärkta för att göra samtal. De är liknande Bose Headphones 700 i den hänseendet. De inkluderar också toppklassig brusreducering och multipoint Bluetooth-parning, så du kan ansluta dem till en dator och din telefon samtidigt.

Soundcore by Anker Space Q45 

“Premium brusreducerande hörlurar för mindre”

soundcore by Anker Space Q45 Adaptive Noise Cancelling Headphones, Reduce Noise By Up to 98%, Ultra Long 50H Playtime, App Control, Hi-Res Sound with Details, Bluetooth 5.3, Ideal for Traveling

Typ: Over Ear
Anslutning: Trådlös
Brusreducering: Ja
Batteritid: Upp till 65 timmar
Laddning av fodral: USB-C
Rekommenderas för: resor, flyg, tåg, pendling

Pris på Amazon

Om du inte har råd med Sony WH-1000XM5 eller Bose QC45 är Soundcore by Anker Space Q45 (ja, det finns en viss kopiering här) ett bra alternativ och vi bör se tillfälliga rabatter på den. Även om den kanske inte passar vissa mindre huvuden, är den bekväm att bära med väl tilltagna öronkåpor och en dubbelgångs folding design. Ljudkvaliteten är mycket bra och hörlurarna erbjuder bättre brusreducering än Q35, samt multipoint Bluetooth-parning (dessa är utrustade med Bluetooth 5.3) och stöd för LDAC-ljudkodek för att strömma högupplösta musikfiler över Bluetooth, om du har en enhet som stöder LDAC. Många Android-telefoner gör det, även om Samsungs Galaxy-telefoner inte gör det.

Batteritiden är mycket bra på upp till 50 timmar med brusreducering på medelhög volym och hörlurarna kommer med en hård bärväska för resor.

Bowers & Wilkins PX7

Bowers & Wilkins PX7 S2 Headphones, Grey

Typ: Over Ear
Anslutning: Trådlös
Brusreducering: Ja
Laddningstid: 2 timmar
Batteritid: 30 timmar (7 timmars uppspelning från 15 minuters laddning)
Laddning av fodral: USB-C
Specialfunktion: Svettsäker, Snabbladdning, Mikrofon ingår

Pris på Amazon

Erbjuder Bowers & Wilkins PX7 S2 hörlurar viktiga förbättringar jämfört med den första generationens modell. Inte bara är dessa hörlurar mer bekväma – de väger 307 gram – men de låter bättre och har bättre brusreducering och röstsamtal med förbättrad ljudreducering. Jag tror inte nödvändigtvis att de är ett bättre alternativ än de lättare och ännu mer bekväma Sony WH-1000XM5. Men PX7 S2 ser och känns lyxigt ut med sin robusta design och levererar mycket bra ljud med bättre röstsamtal tack vare en uppgraderad mikrofonuppsättning.

Bowers & Wilkins har också släppt en uppgradering av modellen, PX8, som har ännu bättre ljud men kostar betydligt mer.

Sony WF-1000XM4

Sony WF-1000XM4 True wireless hörlurar med brusreducering - Upp till 24 timmars batteritid med laddningsfodral - Kristallklara telefonsamtal – Vattentålig.

Typ: In-ear
Anslutning: Trådlös
Brusreducering: Ja
Batteritid: Upp till 24 timmar
Multipoint: Ja
Specialfunktion: Svettsäker, Snabbladdning, Mikrofon ingår

Pris på Amazon

Den utmärkta Sony WF-1000XM4 har förbättrats subtilt med firmware-uppgraderingar och har även fått några rabatter. Med bara 5 minuters snabbladdning får du upp till 60 minuters speltid.

Inga öronsnäckor är perfekta och inte alla kommer att älska passformen hos Sony WF-1000XM4-knapparna eller ha råd med deras höga pris. Men om du letar efter öronsnäckor med bra ljud med bra brusreducering, solida röstsamtalsfunktioner och bra batteritid, är dessa trådlösa hörsnäckor i alla rutorna.

De har en helt annan design än XM3-knopparna och det gäller även förpackningen. Precis som många andra företag har Sony gått över till enkla, miljövänliga förpackningar och det uppskattade jag.

Det enda jag har lite blandade känslor för är den lilla kopparfärgade ringen som är deras signaturdesign. Det är något lite skraj med det och det är lite skrämmande. Jag hade nog föredragit om knopparna alla hade en färg, men det är ett litet gnäll från min sida och dina estetiska känsligheter kan vara helt motsatta av mina. Det gör som sagt att de sticker ut från andra knoppar – på gott och ont.

Vad är den där kopparringen? Tja, det är en mikrofon och det finns två mikrofoner på varje knopp, varav en är strålformande för att fånga upp din röst bättre. Utöver det har dessa benledningssensorer som känner av när du pratar under samtal och knopparna har samma Speak-To-Chat-funktion som finns på Sonys over-ear WH-1000XM4-hörlurar.

Om du lyssnar på musik och någon kommer fram till dig, om du säger något, pausas din musik automatiskt och hörsnäckorna går in i ett omgivande ljudläge som låter dig höra omvärlden (tillsammans med personen du har en samtal med). Din musik återupptas sedan några sekunder efter att du slutat prata och brusreduceringen slår in igen om du hade den på. Det är en användbar funktion som låter dig interagera med människor utan att ta hörsnäckorna ur öronen. Men om du har för vana att sjunga med i din musik eller prata med dina husdjur, vill du antagligen stänga av det eftersom det kan bli ganska irriterande att ha musiken pausade hela tiden.

Varför vi behöver trådlösa hörlurar

Det finns flera skäl till varför trådlösa hörlurar har blivit allt mer populära på senare år.

Först och främst erbjuder trådlösa hörlurar större rörlighet. Med traditionella trådbundna hörlurar är användarna kopplade till sina enheter, vilket kan vara begränsande och obekvämt. Trådlösa hörlurar, å andra sidan, låter användare röra sig fritt utan att behöva oroa sig för att bli virade i sladdar eller dra med sig sina enheter. Detta är särskilt fördelaktigt för aktiviteter som träning eller träning, där rörligheten är viktig.

För det andra ger trådlösa hörlurar förbättrad ljudkvalitet. Med teknikens utveckling använder många trådlösa hörlurar avancerade ljudkoder som aptX och AAC, som ger högkvalitativ ljuduppspelning. Detta innebär att användare kan njuta av sin musik och annat ljudinnehåll i superior ljudkvalitet, vilket inte är möjligt med traditionella trådbundna hörlurar.

För det tredje erbjuder trådlösa hörlurar bekväma funktioner som rörelsekontroller och röstassistenter. Många trådlösa hörlurar har nu inbyggda rörelsekontroller, vilket gör det enkelt för användare att justera volymen, hoppa över spår och mer. Dessutom har många trådlösa hörlurar nu röstassistenter som Siri och Google Assistant, vilket gör det möjligt för användare att styra sina hörlurar och andra enheter med röstkommandon.

Slutligen erbjuder trådlösa hörlurar större anslutningsmöjligheter. Med många trådlösa hörlurar kan användare ansluta till flera enheter samtidigt, såsom smartphones, bärbara datorer och surfplattor. Detta innebär att användare enkelt kan växla mellan enheter och njuta av sin musik och annat ljudinnehåll på flera enheter utan att behöva koppla från och ansluta igen.

Sammanfattningsvis är det viktigt att göra sin research och överväga alla dessa faktorer när man letar efter trådlösa hörlurar för att säkerställa att man hittar ett par som möter ens behov och preferenser.

Vad du ska leta efter i trådlösa hörlurar

När du letar efter trådlösa hörlurar finns det flera viktiga faktorer att ta hänsyn till för att säkerställa att du hittar ett par som möter dina behov och preferenser.

Ljudkvalitet: En av de viktigaste sakerna att tänka på när du letar efter trådlösa hörlurar är ljudkvaliteten. Leta efter hörlurar som använder avancerade ljudkoder som aptX och AAC, som ger högkvalitativ ljuduppspelning. Tänk också på vilken typ av musik eller ljudinnehåll du kommer att lyssna på och frekvensresponsen hos hörlurarna.

Batteritid: En annan viktig faktor att tänka på är batteritiden. Leta efter hörlurar med lång batteritid, helst minst 10 timmar, så att du inte behöver oroa dig för att ladda dem ofta.

Komfort och passform: Trådlösa hörlurar bör vara bekväma att bära under långa perioder och ha en säker passform så att de stannar på plats under rörelse. Leta efter hörlurar med justerbara eller anpassningsbara passformalternativ som olika öronproppar, öronkrokar eller huvudband.

Anslutning: Överväg vilken typ av enheter du kommer att ansluta till dina hörlurar och leta efter hörlurar som stöder den lämpliga trådlösa standarden, till exempel Bluetooth 5.0, för bättre anslutning och ljudkvalitet.

Extra funktioner: Ytterligare funktioner som vattentäthet, IP-betyg, rörelsekontroller och röstassistentintegration är också exempel på användbara funktioner som kan behövas beroende på användningsfall.

Märke: Leta efter ett väletablerat märke som har ett bra rykte på marknaden, detta säkerställer att du får en bra kvalitetsprodukt.

Pris: Överväg priset på hörlurarna och om de är värda investeringen utifrån deras funktioner och prestanda.

Sammanfattningsvis är det viktigt att göra sin research och överväga alla dessa faktorer när man letar efter trådlösa hörlurar för att säkerställa att man hittar ett par som möter ens behov och preferenser.

Vad ska man undvika i trådlösa hörlurar

När du letar efter trådlösa hörlurar finns det flera saker att undvika för att säkerställa att du hittar ett par som möter dina behov och preferenser.

Dålig kvalitet: Undvik att köpa trådlösa hörlurar som är gjorda med billigt material, eftersom de troligen kommer att gå sönder lätt och ha dålig ljudkvalitet. Leta efter hörlurar som är gjorda med högkvalitativt material och har bra byggkvalitet.

Kort batteritid: Undvik hörlurar med kort batteritid, helst mindre än 8 timmar, eftersom de kommer att behöva laddas ofta, vilket kan vara besvärligt.

Dålig ljudkvalitet: Undvik hörlurar med dålig ljudkvalitet, eftersom de inte kommer att ge en tillfredsställande lyssningupplevelse. Leta efter hörlurar som använder avancerade ljudkoder som aptX och AAC, som ger högkvalitativ ljuduppspelning.

Obekväm passform: Undvik hörlurar som är obekväma att bära under långa perioder, eftersom de inte kommer att vara angenäma att använda. Leta efter hörlurar med justerbara eller anpassningsbara passformalternativ som olika öronproppar, öronkrokar eller huvudband.

Begränsad anslutning: Undvik hörlurar som endast stöder ett begränsat antal enheter eller inte stöder de senaste trådlösa standarderna, eftersom de inte kommer att ge en bra anslutning.

Saknar extra funktioner: Undvik hörlurar som saknar ytterligare funktioner som vattentäthet, IP-betyg, rörelsekontroller och röstassistentintegration, dessa är viktiga i många användningsfall.

Okänt märke: Undvik att köpa hörlurar från okända märken, eftersom det finns en risk att de inte är av god kvalitet.

Överprisade: Undvik hörlurar som är överprisade, eftersom de kanske inte är värda investeringen utifrån deras funktioner och prestanda.

Läs mer här:
Bästa Hörlurarna : Topp 10 lista 2023
Topp 5 Bluetooth Hörlurar Bäst i Test 2023
De 10 Bästa Träningshörlurar 2023 : Bäst-i-Test
Topp 5 Trådlösa Hörlurar Test 2023
Topp 5 Bästa Sovhörlurar För Bättre Sömn (2023 Uppdaterad)
Hörlurar Barn: Bäst-i-test 2023 (Uppdaterad)

Slutsats

Sammanfattningsvis måste du se till att du får bästa möjliga ljudkvalitet. Det bästa sättet att göra detta är att använda rätt hörlurar. Se till att du använder rätt märke och rätt modell för att få bästa trådlösa hörlurar.

About the author

Admin

Sattar är en författare och bloggare. Han har skrivit i många år och bloggat sedan 2018. Hans blogg täcker ämnen som teknik, onlineshopping och allmän information. Att blogga kan vara en skrämmande uppgift - men Jesse får det att se enkelt ut!

Lägg till kommentar

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.