Sony wh-1000xm4 Test | In-Ear och Over-Ear | Review

S

Välkommen till vår omfattande recensionsblogg där vi djupdyker i ljudvärlden för att utforska och utvärdera två exceptionella erbjudanden från Sony: Sony WH-1000XM4 over-ear-hörlurar och Sony WF-1000XM4 in-ear-hörlurar. Som ljudentusiaster och teknikentusiaster förstår vi vikten av att hitta den perfekta ljudkompisen för att höja din lyssningsupplevelse, oavsett om du är på en lång flygresa, på ett livligt café eller helt enkelt njuter av din favoritmusik hemma.

I den här bloggen kommer vi att ge dig detaljerade insikter, hands-on-upplevelser och expertåsikter för att hjälpa dig fatta ett informerat beslut om dessa toppmoderna Sony-hörlurar. Så låt oss ge oss ut på denna ljudmässiga resa och upptäcka vad som gör WH-1000XM4 och WF-1000XM4 till sanna mästare inom sina respektive kategorier.

1. Sony wh-1000xm4 over-ear recension

Sony WH-1000XM4 Trådlösa Premium Hörlurar med Brusreducering, Svart

Se Pris på Amazon

Introduktion:

Sony WH-1000XM4 Trådlösa Premium Hörlurar med Brusreducering representerar höjdpunkten av Sonys ljudteknologi och expertis inom brusreducering. Genom att bygga vidare på framgången med WH-1000XM3 tar dessa hörlurar ljudkvalitet och brusreducering till nya höjder. I denna omfattande recension kommer vi att granska varje aspekt av dessa hörlurar för att hjälpa dig att avgöra om de är den perfekta passformen för dina ljudentusiastiska behov.

Design och Byggkvalitet:

Från det ögonblick du ser Sony WH-1000XM4 är det uppenbart att de utstrålar premiumhantverk. Dessa over-ear-hörlurar är oklanderligt designade, med en lyxig finish och en robust konstruktion. De är otroligt bekväma, tack vare mjuka öronkuddar och ett välstoppat huvudband som gör det möjligt att lyssna i timmar utan obehag. Den hopfällbara designen och den medföljande bärväskan gör dem praktiska för resor.

Ljudkvalitet:

Sonys engagemang för att leverera exceptionell ljudkvalitet är tydligt med WH-1000XM4. Utrustade med kraftfulla 40 mm element levererar dessa hörlurar en välbalanserad ljudprofil med djup, kraftfull bas, klara och detaljerade mellanregister och gnistrande diskant. LDAC-stödet säkerställer högupplöst ljudströmning för en verkligt fördjupande lyssningsupplevelse. Oavsett om du njuter av musik, tittar på filmer eller fördjupar dig i podcasts gör dessa hörlurar rättvisa åt varje genre.

Brusreducering:

Brusreduceringstekniken i WH-1000XM4 är inget annat än enastående. Sonys Dual Noise Sensor-teknik blockerar effektivt omgivande ljud och gör det möjligt för dig att fullständigt fördjupa dig i din ljudupplevelse. Hörlurarna anpassar sig till din omgivning och justerar nivån på brusreducering för att passa din omgivning. Det är en spelväxlare för frekventa resenärer och alla som söker ro i bullriga miljöer.

Läs också – Brusreducerande Hörlurar Bäst i Test

Batteritid:

Med upp till 30 timmars uppspelning på en enda laddning är WH-1000XM4:s batteritid imponerande. Ännu mer anmärkningsvärd är snabbladdningsfunktionen, som ger upp till 5 timmars uppspelning från bara en 10-minuters laddning. Detta innebär att du kan resa utan oro och behöver inte ständigt leta efter en strömkälla.

Anslutning:

Dessa hörlurar stöder Bluetooth 5.0 för en stabil och pålitlig trådlös anslutning. De har också multipunktsanslutning, vilket gör att du kan para ihop dem med två enheter samtidigt och enkelt växla mellan din telefon och dator. De tryckkänsliga kontrollerna på öronkuddarna är intuitiva och responsiva.

Samtalskvalitet:

Sony har inte förbisetts samtalens kvalitet. WH-1000XM4 inkluderar Precise Voice Pickup-teknik, som använder flera mikrofoner för att isolera din röst från bakgrundsljud, vilket resulterar i kristallklara samtal.

Läs också – Bästa Hörlurar för Samtal

Sony Headphones Connect App:

Sony Headphones Connect-appen lägger till en extra nivå av anpassning och kontroll. Du kan finjustera hörlurarnas inställningar, justera nivåerna för brusreducering och anpassa din ljudprofil. Appen erbjuder också funktioner som 360 Reality Audio, som ger en fördjupande 3D-ljudupplevelse för kompatibla innehåll.

Slutligt Omdöme:

Sony WH-1000XM4 Trådlösa Premium Hörlurar med Brusreducering är en mästerverk för ljudentusiaster och resenärer. Med sin exceptionella ljudkvalitet, toppklassens brusreducering och bekväma design erbjuder de en oöverträffad lyssningsupplevelse. Även om de kommer med ett premiumpris är dessa hörlurar en värdig investering för dem som kräver det bästa inom ljud- och brusreduceringsteknik. Oavsett om du är på en lång flygresa, arbetar i en bullrig miljö eller helt enkelt njuter av din favoritmusik, levererar WH-1000XM4 på alla fronter och cementerar sin plats som ett toppval på premiumhörlursmarknaden.

Se Pris på Amazon

2. Sony wh-1000xm4 in ear recension

Sony wh-1000xm4 in ear

Se Pris på Amazon

Introduktion:

Sony WF-1000XM4 är det senaste tillskottet i Sonys välrenommerade utbud av brusreducerande hörlurar och äkta trådlösa öronsnäckor. Genom att bygga vidare på framgången med sin föregångare, WF-1000XM3, har Sony höjt ribban en gång till med dessa premium trådlösa öronsnäckor. Fyllda med toppmodern teknik, imponerande ljudkvalitet och brusreducering i världsklass sätter Sony WF-1000XM4 en ny standard för vad äkta trådlösa öronsnäckor kan uppnå. I denna omfattande recension kommer vi att fördjupa oss i varje aspekt av dessa öronsnäckor för att hjälpa dig att avgöra om de är rätt val för dig.

Design och Byggkvalitet:

I det ögonblick du öppnar lådan med Sony WF-1000XM4 blir det tydligt att Sony har lagt mycket tanke i deras design. Öronsnäckorna kommer i ett elegant och kompakt laddningsetui som utstrålar en premiumkänsla. Själva etuiet är smalt och fickvänligt, vilket gör det enkelt att bära med sig.

Själva öronsnäckorna är otroligt välgjorda.

De har en matt finish med en subtil Sony-logotyp, vilket ger dem en elegant och minimalistisk look. De sitter bekvämt i öronen, och Sony inkluderar olika öronproppar för att säkerställa en säker och tät passform för alla användare. Öronsnäckorna är också klassade som IPX4 för vatten- och svettresistens, vilket gör dem lämpliga för träning och utomhusaktiviteter.

Tryckkontroller:

De tryckkänsliga kontrollerna på Sony WF-1000XM4 är intuitiva och responsiva. Du kan anpassa dessa kontroller via Sony Headphones Connect-appen, vilket gör det möjligt att justera uppspelning, volym och komma åt din föredragna röstassistent med lätthet.

Ljudkvalitet:

Sony har alltid varit synonymt med enastående ljudkvalitet, och WF-1000XM4 gör inget undantag. Dessa öronsnäckor har Sonys nya Integrerade Processor V1, som förbättrar ljudkvaliteten och minskar distortion. Resultatet är rikt, välbalanserat ljud med djup bas, tydliga mellanregister och gnistrande diskant. Oavsett om du lyssnar på musik, podcasts eller tittar på filmer levererar WF-1000XM4 en fängslande ljudupplevelse som är svår att matcha inom kategorin äkta trådlösa öronsnäckor.

Brusreducering:

En av de framstående funktionerna hos Sony WF-1000XM4 är dess brusreducering i världsklass. Sonys Dual Noise Sensor-teknik eliminerar effektivt omgivande brus och säkerställer att du kan njuta av ditt innehåll i lugn och ro, även i bullriga miljöer. Öronsnäckorna anpassar sig till din omgivning och justerar nivån på brusreducering efter din aktivitet, såsom pendling, promenader eller sittande. Det är en spelväxlare för alla som värdesätter tystnad i en kaotisk värld.

Batteritid:

WF-1000XM4 erbjuder utmärkt batteritid, med upp till 8 timmars uppspelning på en enda laddning och ytterligare 16 timmar från laddningsetuiet. Dessutom ger en snabb 5-minuters laddning ungefär 60 minuters uppspelning, vilket gör dessa öronsnäckor bekväma för de som är på språng.

Anslutning:

Dessa öronsnäckor stöder Bluetooth 5.2, vilket säkerställer en stabil och friktionsfri anslutning med dina enheter. Anslutningsräckvidden är utmärkt, och jag upplevde inga avbrott under min testning. Dessutom garanterar stöd för LDAC högkvalitativ strömning av ljud för kompatibla enheter.

Läs också – Bluetooth Hörlurar Bäst i Test

Samtalskvalitet:

Samtalskvaliteten med WF-1000XM4 är tydlig och skarp tack vare dess teknik för exakt röstupptagning, som använder beamforming-mikrofoner för att isolera din röst från bakgrundsljud. Du kan ta samtal med förtroende, även i bullriga miljöer.

Sony Headphones Connect App:

Sony Headphones Connect-appen lägger till en nivå av anpassning och kontroll till WF-1000XM4. Den låter dig finjustera olika inställningar, inklusive equalization, nivåer för brusreducering och tryckkontroller. Appen erbjuder också funktioner som 360 Reality Audio, vilket ytterligare förbättrar lyssningsupplevelsen för kompatibla musikspår.

Slutsats:

Sony WF-1000XM4 sätter en ny standard för äkta trådlösa öronsnäckor. Med en elegant design, enastående ljudkvalitet, branschledande brusreducering och en funktionsspäckad app erbjuder dessa öronsnäckor en oöverträffad lyssningsupplevelse. Även om de har ett premiumpris är de väl värda investeringen för dem som kräver det bästa inom ljud- och brusreduceringsteknik. Oavsett om du är en musikentusiast, frekvent resenär eller någon som söker en fristad från tystnad i en bullrig värld, levererar Sony WF-1000XM4 på alla fronter och är därmed ett toppval på marknaden för äkta trådlösa öronsnäckor.

Se Pris på Amazon

About the author

Wilma Jansson

Wilma Jansson, med MSc i Innovativ Teknik för Hälsosamt Leva, har över fem års erfarenhet inom teknik och hemprodukter. Hennes auktoritativa och pålitliga blogg är en viktig resurs för de senaste teknikprylarna och smarta hemlösningarna, och hon är engagerad i att vägleda sin publik genom det ständigt föränderliga tekniklandskapet. Lär dig mer

Lägg till kommentar

KONTAKTA OSS

Vi Hör Gärna från Dig!

Oavsett om du har en fråga om våra recensioner, behöver råd för att välja rätt hörlurar, eller bara vill dela med dig av dina ljudupplevelser, är vi här för dig.

Kontakta Oss:

E-post: info@hörlurartest.se

Sociala Medier: Följ oss på Facebook för de senaste uppdateringarna.