Bose 700 vs Sony 1000XM4: Vilken är bäst?

B
Bose 700 vs Sony 1000xm4

När det gäller premium trådlösa brusreducerande hörlurar har Bose 700 vs Sony WH-1000XM4 varit två av de mest eftertraktade alternativen på marknaden. Dessa hörlurar erbjuder toppfunktioner, exceptionell ljudkvalitet och avancerad brusreduceringsteknik. I den här artikeln kommer vi att utforska en detaljerad jämförelse mellan Bose 700 och Sony WH-1000XM4 för att hjälpa dig att fatta ett informerat beslut baserat på dina preferenser och behov.

Bose 700 vs Sony 1000xm4

Bose och Sony är branschledare när det gäller tillverkning av hörlurar med aktiv brusreducering (ANC). I maj 2019 släppte Bose sin senaste flaggskeppsprodukt: Bose Noise Cancelling Headphones 700, som syftade till att återta titeln som de bästa ANC-hörlurarna från Sony. Sony WH-1000XM4 är ett försök att återta den titeln. Vi jämför Bose Noise Cancelling Headphones 700 mot Sony WH-1000XM4 i den här direkta jämförelsen för att se vilka hörlurar som är värda din nästa lön.

Bästa Brusreducerande Hörlurar Over Ear

Bose 700

Funktioner:

 • Överlägsen brusreducering
 • Balanserad ljudkvalitet
 • Bekväm design
 • Tryckkänsliga kontroller
 • Integrerad röstassistent

Även om Bose Noise Cancelling Headphones 700 inte kan överträffa Sony WH-1000XM4 när det gäller aktiv brusreducering, gör de fortfarande ett utmärkt jobb. Dessa hörlurar är precis den uppgradering som Bose behövde göra, och deras vackra design och utmärkta ljudkvalitet kommer att locka många musikälskare.

8.5

Brusreducering0
Ljudkvalitet0
Komfort och Design0
Batteritid0
Kontroller och Anslutning0
Integration med Röstassistenter0

Slutlig dom:

Bose 700-hörlurarna är en favorit bland dem som värderar förstklassig brusreducering. Med Bosés välkända brusreduceringsteknik överträffar de på att skapa en fridfull lyssningsmiljö, vilket gör dem perfekta för flygningar eller bullriga kontor. Vi uppskattar också deras balanserade ljudprofil, som levererar klar ljudkvalitet över olika musikgenrer.

Den bekväma och stilrena designen är ett annat plus, vilket säkerställer att långa lyssningssessioner förblir bekväma. De intuitiva pekkontrollerna och sömlösa integrationen med röstassistenter som Google Assistant, Amazon Alexa och Siri förbättrar användarupplevelsen ytterligare. Sammantaget erbjuder Bose 700 en premiumupplevelse för dem som söker en kombination av överlägsen brusreducering, ljudkvalitet och komfort.

Positivt

 • Utmärkt aktiv brusreducering
 • Snygg design
 • Gester på pekytan fungerar perfekt

Negativt

 • Inga hopfällbara gångjärn
 • Dyra
Bästa Brusreducerande Hörlurar Over Ear

Sony WH-1000XM4

Funktioner:

 • Avancerad brusreducering
 • Exceptionell ljudkvalitet
 • Bekväm design
 • Pekkontroller och möjlighet till flera enhetsanslutningar
 • Kompatibilitet med röstassistenter

Om du har pengarna och vill ha ett toppklassigt par hörlurar är Sony WH-1000XM4 det bästa valet. Kombinationen av högkvalitativa Bluetooth-codecs, utmärkt ljud, förbättrad brusreducering, bra batteritid och smarta funktioner som automatisk paus och Bluetooth-multipunkt gör dessa till det bästa allroundalternativet för de flesta människor.

Positiva aspekter

 • Utmärkt brusreducering
 • Utmärkt ljudkvalitet
 • Bluetooth-multipunkt är mycket bekvämt
 • Good external connectivity

Negativa aspekter

 • Kostnad
 • Dubbeltryck för paus fungerar inte alltid
 • Lätt mindre bekväma än WH-1000XM3

9.0

Brusreducering0
Ljudkvalitet0
Komfort och Design0
Batteritid0
Kontroller och Anslutning0
Integration med Röstassistenter0

Slutlig dom:

Hörlurarna Sony WH-1000XM4 har förtjänat sitt rykte som en av de bästa på marknaden. Det vi älskar mest är deras exceptionella brusreduceringsförmåga, tack vare Sonys avancerade QN1-processor. De blockerar effektivt ut yttre ljud och skapar en kokong av tystnad för en engagerande lyssningsupplevelse. Ljudentusiaster kommer att uppskatta stödet för högupplöst ljud och anpassningsbara equalizer-inställningar, vilket gör det möjligt att finjustera din lyssningsupplevelse. Komfort är en stark fördel med mjuka öronkåpor och en lätt konstruktion, vilket gör dem perfekta för långa resor eller utdragna arbetspass.

De intuitiva pekkontrollerna och möjligheten att para ihop med flera enheter samtidigt är en bekväm funktion. Sonys kompatibilitet med röstassistenter som Google Assistant och Amazon Alexa höjer ytterligare dessa hörlurar. Sammantaget erbjuder Sony WH-1000XM4 hörlurarna en vinnande kombination av toppmodern brusreducering, enastående ljudkvalitet och komfort som är svårslagen.

Jämförelse mellan Bose 700 och Sony 1000xm4

AspektSony WH-1000XM4Bose 700
BullerreduceringExceptionell med QN1-processorLikvärdig med Bosens egna system
LjudkvalitetStöd för högupplöst ljud, anpassningsbara EQ-inställningarBalanserad ljudprofil, klara mellanregister och diskanttoner
Komfort och DesignMjuka öronkuddar, lättviktiga, snygg designBekväma med en samtida, stilren design
BatteritidImponerande 30 timmarRespektabla 20 timmar
Kontroller och AnslutningPekkänsliga kontroller, anslutning till flera enheterPekkänsliga kontroller, anslutning till flera enheter
Integration av RöststyrningGoogle Assistant, Amazon AlexaGoogle Assistant, Amazon Alexa, Siri
Anpassning och AppstödSony Headphones Connect-appenBose Music-appen
PrisVarierar beroende på region och erbjudandenVarierar beroende på region och erbjudanden

Bullerreducering:

Sony WH-1000XM4: Sony har ett gediget rykte när det gäller bullerreducering, och WH-1000XM4 levererar på detta område. Drivs av Sony QN1-brusreduceringsprocessor, excellerar dessa hörlurar i att blockera externa ljud och skapa en lugn lyssningsmiljö även i bullriga miljöer.

Bose 700: Bose, en annan branschledande inom brusreduceringsteknik, erbjuder Bose 700 med sin egenutvecklade brusreduceringssystem. Bose 700 är lika imponerande när det gäller att minska omgivande ljud, vilket gör dem till ett utmärkt val för resenärer och de som söker ro.

Ljudkvalitet:

Sony WH-1000XM4: Sony WH-1000XM4 har stöd för högupplöst ljud och anpassningsbara equalizer-inställningar. Ljudkvaliteten är exceptionell och levererar djup bas, tydliga mellanregister och klara diskanttoner. Ljudälskare kommer att uppskatta den rika och engagerande ljudupplevelsen som dessa hörlurar ger.

Bose 700: Bose 700 erbjuder en balanserad ljudprofil med fokus på tydliga mellanregister och diskanttoner. Ljudet är klart och väldefinierat, vilket gör det lämpligt för olika musikgenrer och mediekonsumtion.

Komfort och Design:

Sony WH-1000XM4: Sony prioriterar komfort med mjuka öronkuddar och en lätt design, vilket möjliggör långa lyssningssessioner utan obehag. Hörlurarna har en snygg och modern estetik.

Bose 700: Bose 700 är också utformade med komfort i åtanke. Öronkuddarna är bekväma och hörlurarna har en samtida och stilren utseende som kompletterar deras prestanda.

Batteritid:

Sony WH-1000XM4: Sony WH-1000XM4 erbjuder imponerande 30 timmars batteritid på en enda laddning, vilket säkerställer att de räcker under långa resor och hektiska arbetsdagar.

Bose 700: Medan Bose 700 erbjuder respektabla 20 timmars batteritid, ligger de något under Sony WH-1000XM4 i den här kategorin.

Kontroller och Anslutning:

Sony WH-1000XM4: Sonys hörlurar har intuitiva pekkänsliga kontroller på öronkuddarna. De stöder också anslutning till flera enheter via Bluetooth, vilket ger sömlös anslutning.

Bose 700: Bose 700 är utrustade med pekkänsliga kontroller på öronkuddarna och stöder även anslutning till flera enheter, vilket gör det bekvämt för användare som byter mellan enheter regelbundet.

Integration av Röststyrning:

Sony WH-1000XM4: Dessa hörlurar är kompatibla med populära röstassistenter som Google Assistant och Amazon Alexa, vilket förbättrar deras användbarhet.

Bose 700: Bose 700 inkluderar inbyggt stöd för Google Assistant, Amazon Alexa och Siri, vilket ger mångsidighet och bekvämlighet för entusiaster av röstkontroll.

Anpassning och Appstöd:

Sony WH-1000XM4: Sony erbjuder en omfattande app med namnet "Sony Headphones Connect", som låter användare finjustera ljudinställningar och anpassa bullerreduceringsnivåer enligt deras preferenser.

Bose 700: Bose Music-appen ger möjligheter till anpassning av bullerreduceringsnivåer och ljudinställningar, vilket säkerställer att användare kan skräddarsy sin lyssningsupplevelse efter eget tycke.

Pris:

Priserna för både Bose 700 och Sony WH-1000XM4 kan variera beroende på region och eventuella pågående erbjudanden eller rabatter. Det rekommenderas att kontrollera aktuella priser och erbjudanden innan du gör ditt köp.

Slutligen handlar valet mellan Bose 700 vs Sony WH-1000XM4 om personliga preferenser och prioriteringar. Båda är utmärkta hörlurar, och ditt beslut bör ta hänsyn till faktorer som bullerreduceringsprestanda, ljudkvalitet, komfort och eventuella specifika funktioner som betyder mest för dig.

About the author

Wilma Jansson

Wilma Jansson, med MSc i Innovativ Teknik för Hälsosamt Leva, har över fem års erfarenhet inom teknik och hemprodukter. Hennes auktoritativa och pålitliga blogg är en viktig resurs för de senaste teknikprylarna och smarta hemlösningarna, och hon är engagerad i att vägleda sin publik genom det ständigt föränderliga tekniklandskapet. Lär dig mer

Lägg till kommentar

KONTAKTA OSS

Vi Hör Gärna från Dig!

Oavsett om du har en fråga om våra recensioner, behöver råd för att välja rätt hörlurar, eller bara vill dela med dig av dina ljudupplevelser, är vi här för dig.

Kontakta Oss:

E-post: info@hörlurartest.se

Sociala Medier: Följ oss på Facebook för de senaste uppdateringarna.