Topp 10 Bästa In Ear Hörlurar Test – Bäst i Test 2022

T

De bästa in ear hörlurar test 2022: Vi väljer 10 av våra favoritpar av trådlösa och trådbundna in-ear. Få ut mesta möjliga av din musik med vår guide till de bästa in-ear-hörlurarna för varje budget.

in ear hörlurar test 2021De bästa hörlurarna i örat har blivit det bästa valet för dem som vill få ut mesta möjliga av sin musik när du är på språng … eller för oss som helt enkelt vill ha något lättillgängligt och krångelfritt – särskilt med tanke på mängden video de flesta av oss ringer nu.

Om du letar efter något lite mer diskret, det är där in-earna verkligen kommer till sin rätt – och vi har ett sprickande urval av de bästa in-ear-hörlurarna som du kan titta på i den här guiden: Från det billiga och glada fram till toppen av sortimentet, men alla är värda att kolla in.

Trots sin ringa storlek är inte alla in-ear-hörlurar skapade lika. Det är stor skillnad mellan paret som du får in gratis med din smartphone och även de mest prisvärda paren i listan nedan, varför det är viktigt att du handlar för att hitta det bästa för dig.
Vi har tagit med några köpråd för den här guiden som hjälper dig att bestämma vilket par som passar dig.

Sony WF-1000XM3: in ear trådlösa hörlurar test 2021

“De bästa in ear hörlurarna du kan köpa 2022”
Bluetooth: Ja | Brusreducerande: Ja | Mic: Ja | Kontroller: Ja | Batteritid: Upp till 8 timmar | Kontakt: USB-C

Härligt öppet, detaljerat ljud
Kvalitetsljud
Ingen volymkontroll

Möt det nuvarande toppen av äkta trådlösa hörlurar. Sony WF-1000XM3 har ett helt nytt Bluetooth-chip som skärper upp musiksynkronisering och en brusreducerande processor som avsevärt förbättrar brusreduceringen.

Det finns bättre grepp i örat än tidigare också, men mer till det här låter de bara bra. De är klara, rytmiska, detaljerade och levererar all musikalisk energi du kan behöva. Att lyssna är att bli kär i dina låtar igen.

Läs mer:
Bästa trådlösa hörlurar test 2022
Bästa sovhörlurar – bäst i test 2022

Lägg till kommentar

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.