Topp 10 Bästa In Ear Hörlurar Test – Bäst i Test 2023

T

De bästa in ear hörlurar test 2023: Vi väljer 10 av våra favoritpar av trådlösa och trådbundna in-ear. Få ut mesta möjliga av din musik med vår guide till de bästa in-ear-hörlurarna för varje budget.

in ear hörlurar test 2021De bästa hörlurarna i örat har blivit det bästa valet för dem som vill få ut mesta möjliga av sin musik när du är på språng … eller för oss som helt enkelt vill ha något lättillgängligt och krångelfritt – särskilt med tanke på mängden video de flesta av oss ringer nu.

Om du letar efter något lite mer diskret, det är där in-earna verkligen kommer till sin rätt – och vi har ett sprickande urval av de bästa in-ear-hörlurarna som du kan titta på i den här guiden: Från det billiga och glada fram till toppen av sortimentet, men alla är värda att kolla in.

Trots sin ringa storlek är inte alla in-ear-hörlurar skapade lika. Det är stor skillnad mellan paret som du får in gratis med din smartphone och även de mest prisvärda paren i listan nedan, varför det är viktigt att du handlar för att hitta det bästa för dig.
Vi har tagit med några köpråd för den här guiden som hjälper dig att bestämma vilket par som passar dig.

Köpguide: De bästa hörlurarna (in-earhörlurar test) för 2023

Termerna öronsnäckor och hörlurar kan verka utbytbara men de indikerar vanligtvis en viktig skillnad i hur hörlurarna fungerar. För våra ändamål kommer hörsnäckor inte in i din hörselgång utan sitter istället precis utanför den. Den här designen sitter lösare och kan orsaka problem när det kommer till exakt stereobild (där båda öronen får samma mängd ljud) och basrespons.

In-ear-hörlurar har under tiden silikon- eller skumspetsar som passar i hörselgången och bildar en tätning inuti ditt öra, vilket blockerar ljud utifrån samtidigt som ljudet sprids direkt in i dina öron. Dessa kommer ofta med öronproppar i olika storlekar så att du kan se till att de sitter säkrare och ger den bästa tätningen, och vissa har även flexibla fenor för att hålla dem på plats utan att komma i vägen.

Som sagt, termen öronsnäckor har blivit synonymt med hörlurar och in-ear-hörlurar, så skillnaden är i slutändan akademisk. Oavsett vad du kallar dem och vad de än säger på kartongen bör du leta efter hörlurar som bildar en bra tätning inuti örat med silikon- eller skumörspetsar. De låter mycket bättre än modeller med plastklädda driver som vilar löst mot din hörselgång.

Hur man väljer de bästa in ear hörlurarna för dig

Varför kan du lita på What Hi-Fi? Våra expertgranskare spenderar timmar på att testa och jämföra produkter och tjänster så att du kan välja det bästa för dig. Läs mer om hur vi testar.

Först och främst måste du bestämma dig för hur mycket du är villig att spendera men också tänka på hur du ska använda dina nya in-ear-hörlurar.

Ska du ansluta dem till en smarttelefon eller kommer de att användas med en premium bärbar musikspelare packad med högupplöst musik? Du kan gå den trådbundna vägen, men det finns alltid det trådlösa alternativet om du vill ha lite mer bekvämlighet från dina in-ears.

Jämfört med over-ear-hörlurar som kan se och kännas stora och skrymmande, erbjuder de bästa in-ear-hörlurarna en mer diskret lyssningsupplevelse, medan användningen av öronsnäckor tenderar att ge en anständig nivå av isolering från omvärlden. Så du vill också se till att in-ear-hörlurarna du väljer (och tipsen du får med dem) är bekväma. Och om du vill blockera mer av omvärlden, kanske du vill överväga ett par brusreducerande in-ear-hörlurar också.

Det finns ett par in-ears för alla på den här listan, inklusive budget kabelanslutna hörlurar och premiummodeller, plus brusreducerande hörlurar och Bluetooth-hörlurar också. Du kan vara säker på att vi har testat alla in-ear-hörlurar som nämns nedan, varför du kan vara säker på att de klarar jobbet. Kontrollera de senaste priserna för att få en eventuell rabatt och glöm inte heller vår sida dedikerad till de bästa hörlurserbjudandena.

Ska du välja trådbundna eller trådfria hörlurar?

Vid det här laget har äkta trådlösa hörlurar blivit så vanliga att du inte hittar många trådbundna hörlurar (eller ens Bluetooth-hörlurar med en sladd som ansluter dem) om du inte verkligen letar efter dem. Äkta trådlösa hörlurar består av två individuella hörlurar som ansluts till din telefon och varandra via Bluetooth, så du behöver inte hantera någon kabel alls. De är bekväma och raffinerade nog att du kan hitta ett par som passar nästan alla behov eller budgetar (det finns massor tillgängliga för under $50).

Detta betyder inte att trådbundna hörlurar inte längre är en faktor. Du kan fortfarande få ett par hörlurar som ansluts till din telefon via ett 3,5 mm hörlursuttag eller till och med en Lightning- eller USB-C-kontakt. Du behöver inte ladda dem som trådlösa hörlurar. Vissa dyrare par ger bättre ljudkvalitet också för audiofiler.

Vilka är de bästa hörlurarna för träning?

Hörlurar kanske inte är lika iögonfallande som hörlurar, men de kan vara mycket bekvämare. Förutom storlek och vikt är hörlurar ofta mer motståndskraftiga än hörlurar när det kommer till fukt. Deras IP-klassificering anger om de är vattentäta eller till och med vattentäta. Detta är viktigt om du vill lyssna på musik på gymmet. Öronkuddar kan bli genomblöta och slitna med en rejäl svett och de är vanligtvis inte byggda för att tåla den regelbundna, konstanta friktionen som kommer med träning. För de bästa alternativen, kolla in våra listor över de bästa hörlurarna för löpning och de bästa äkta trådlösa hörlurarna för löpning.

Alla hörlurar är dock inte träningsvänliga; Anta inte att dina hörlurar klarar av det du kastar på dem såvida de inte är en fitnessorienterad modell eller åtminstone är uttryckligen listade som vatten- och svettbeständiga med en IP-klassning (helst IPX5 eller högre). Riktigt dyra hörlurar kan vara lika ömtåliga som riktigt dyra hörlurar och du vill inte av misstag förstöra ett par på 200 $ med öronsvett.

Hur du tar hand om dina hörlurar

Om du skaffar hörlurar med sladd, se till att använda eventuellt medföljande fodral eller väska så ofta som möjligt för att bevara dina hörlurars livslängd. Att bolla ihop dem, stoppa in dem i en ficka och sedan lösa upp dem varje gång du vill lyssna gör mer för att slita ut dem i förtid än vad som helst annat. Naturligtvis är detta inte en faktor för riktiga trådlösa hörlurar som förvaras i ett laddningsfodral. Anta bara inte att fodralet har samma IP-klassning som hörlurarna; det gör de ofta inte.

Sony WF-1000XM3: in ear trådlösa hörlurar test 2023

“De bästa in ear hörlurarna du kan köpa 2022”
Bluetooth: Ja | Brusreducerande: Ja | Mic: Ja | Kontroller: Ja | Batteritid: Upp till 8 timmar | Kontakt: USB-C

Härligt öppet, detaljerat ljud
Kvalitetsljud
Ingen volymkontroll

Möt det nuvarande toppen av äkta trådlösa hörlurar. Sony WF-1000XM3 har ett helt nytt Bluetooth-chip som skärper upp musiksynkronisering och en brusreducerande processor som avsevärt förbättrar brusreduceringen.

Det finns bättre grepp i örat än tidigare också, men mer till det här låter de bara bra. De är klara, rytmiska, detaljerade och levererar all musikalisk energi du kan behöva. Att lyssna är att bli kär i dina låtar igen.

Läs mer:
Bästa trådlösa hörlurar test 2023
Bästa sovhörlurar – bäst i test 2023

About the author

Admin

Sattar är en författare och bloggare. Han har skrivit i många år och bloggat sedan 2018. Hans blogg täcker ämnen som teknik, onlineshopping och allmän information. Att blogga kan vara en skrämmande uppgift - men Jesse får det att se enkelt ut!

Lägg till kommentar

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.